Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-19 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Eng. Vidal Pinheiro
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3992
S.C Salgueiros Daring CM
lfa 2 Tactiek Arbo523
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
36.4 gemiddelde waardering 40.2
good Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Stąporski rent richting de bal. Stąporski passt de bal zonder na te denken. Uralsoy met een sublieme pass. Van Parys bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Parys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Mouzinho geeft een lange en hoge pass. Inworp. Delacourt met de inworp. Uralsoy is nu in balbezit. Uralsoy geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kohár verovert de bal door een tackle van achteren. Kohár passt de bal met de wreef. Rei is nu in balbezit. Rei schiet op doel. Tomescu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kohár speelt de bal door. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski speelt de bal door. Rei is nu in balbezit. Rei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - Daring CM 1:0

33e minuut.
Uralsoy passt de bal in één keer door. Toppmöller rent richting de bal. Nuţiu onderschept slim de pass. Klungelig pakt Stąporski de bal. Stąporski schiet op doel. Tähti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stąporski springt en kopt de bal. Tähti bokst de bal weg. Stąporski is nu in balbezit. Stąporski schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kopa-Ostrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kopa-Ostrowski passt de bal in één keer door. Kohár speelt de bal door. Kitsak is nu in balbezit. Kitsak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C Salgueiros 54%, Daring CM 46%.
S.C Salgueiros - Daring CM 1:0

53e minuut.
Delacourt passt de bal zonder na te denken. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu passt de bal in één keer door. Uralsoy rent richting de bal. Uralsoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stąporski onderschept slim de pass. Stąporski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nuţiu de bal. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... Tähti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Stąporski geeft de bal voor. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu heeft problemen om de bal te vangen. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... Tähti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.C Salgueiros - Daring CM 1:1

75e minuut.
Nazwan Ibrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazwan Ibrahim speelt de bal door. Kitsak is nu in balbezit. Kitsak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - Daring CM 2:1

77e minuut.
Abdu Metsu onderschept slim de pass. Abdu Metsu geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rei stond buitenspel. Delacourt maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Uralsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Uralsoy geeft de bal voor. Nuţiu is nu in balbezit. Van Parys rent richting de bal. Van Parys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Mouzinho heeft problemen om de bal te vangen. Uralsoy rent richting de bal. Uralsoy geeft de bal voor. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu schiet op doel. Tähti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Van Parys rent richting de bal. Van Parys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.C Salgueiros - Daring CM 2:2

88e minuut.
Nazwan Ibrahim met de inworp. Kohár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohár geeft een lange en hoge pass. Kitsak springt en kopt de bal. Niedbalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C Salgueiros - Daring CM 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C Salgueiros 49%, Daring CM 51%.
S.C Salgueiros - Daring CM 3:2