Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-19 19:15
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FPFC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 6401
FPFC Újtér Újpestforever
alap1 Tactiek 523Újpest
47% Balbezit 53%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 34.6
goed Schieten goed
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


16e minuut.
Steinmetz speelt de bal door. Rökk heeft problemen om de bal te vangen. Hirt begaat een overtreding. Hirt krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Kuszende passt de bal met de wreef. Kéri rent richting de bal. Huttinger schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Huttinger krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Huttinger rent richting de bal. Huttinger probeert naar een medespeler te passen. Koronczi met een sublieme pass. Nikisz rent richting de bal. Nikisz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Szűgyi is nu in balbezit. Szász begaat een overtreding. Szűgyi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koronczi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nikisz kopt de bal weg. Rökk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rökk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Rökk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rökk speelt de bal door. Nikisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FPFC Újtér - Újpestforever 1:0

34e minuut.
Szászi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tímár zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szűgyi rent richting de bal. Szűgyi schiet op doel. Csigér bokst de bal weg.

37e minuut.
Hirt speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rökk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nikisz is nu in balbezit. Nikisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FPFC Újtér - Újpestforever 2:0

38e minuut.
Bácskai passt de bal zonder na te denken. Huttinger met een sublieme pass. Tompa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikisz verovert de bal door een tackle van achteren. Nikisz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Szászi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tímár zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nikisz rent richting de bal. Nikisz draait met de bal, schiet en ... Csigér kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Bajzát passt de bal met de wreef. Iványi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tímár schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Tímár moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tímár schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Iványi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Iványi kan niet meer verder spelen. Szumanowski komt het veld opgelopen. Mérei komt het veld opgelopen. Jaross komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FPFC Újtér 28%, Újpestforever 72%.
FPFC Újtér - Újpestforever 2:0

52e minuut.
Szászi geeft een lange en hoge pass. Mérei probeert de bal met de borst te controleren. Szumanowski met een sublieme pass. Rökk is nu in balbezit. Rökk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Csigér trapt de bal weg van het doel. Rökk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rökk draait met de bal, schiet en ... Csigér verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Abai verovert de bal door een tackle van achteren. Abai met een sublieme pass. Szumanowski speelt de bal door. Nikisz rent richting de bal. Nikisz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Abai geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bajzát met de inworp. Mérei is nu in balbezit. Mérei schiet op doel. Szalai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Nikisz onderschept slim de pass. Rökk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikisz rent richting de bal. Rökk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rökk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Szász maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jaross probeert naar een medespeler te passen. Hirt heeft problemen om de bal te vangen. Nikisz rent richting de bal. Nikisz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FPFC Újtér 35%, Újpestforever 65%.
FPFC Újtér - Újpestforever 2:0