Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:29
  • Competitiewedstrijd: Speedy-Cup
  • Stadion: Speedy Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 7535
FC Speedy Gonzales Austria Laa
st2_rudy10 Tactiek Newretro
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
5 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 50.5
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Brügger rent richting de bal. Brügger geeft een hoge lob. Sindelar speelt de bal door. Moschitto rent richting de bal. Moschitto schiet op doel. Schabe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Nagl bereikt de bal nog maar net als eerste. Sindelar onderschept slim de pass. Sindelar met een sublieme pass. Klungelig pakt Řáholec de bal. Řáholec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Plaum rent richting de bal. Plaum probeert naar een medespeler te passen. Řáholec rent richting de bal. Řáholec draait met de bal, schiet en ... Nehm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Haidl heeft problemen om de bal te vangen. Schabe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Sindelar probeert naar een medespeler te passen. Gottlob is nu in balbezit. Gottlob probeert naar een medespeler te passen. Moschitto is nu in balbezit. Moschitto haalt uit met een fantastische trap. Schabe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Plaum is nu in balbezit. Plaum probeert naar een medespeler te passen. Moschitto rent richting de bal. Moschitto draait met de bal, schiet en ... Schabe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - Austria Laa 0:1

25e minuut.
Wintzer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gottlob heeft problemen om de bal te vangen. Gottlob probeert naar een medespeler te passen. Moschitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschitto haalt uit met een fantastische trap. Schabe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Golke probeert naar een medespeler te passen. Zirnitzer is nu in balbezit. Zirnitzer geeft een hoge lob. Dorr rent richting de bal. Dorr haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Řáholec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zirnitzer onderschept slim de pass. Perlbach met een sublieme pass. Dorr is nu in balbezit. Dorr schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Hoffer geeft de bal voor. Moschitto kopt de bal weg. Řáholec rent richting de bal. Řáholec draait met de bal, schiet en ... Schabe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - Austria Laa 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Speedy Gonzales 73%, Austria Laa 27%.
FC Speedy Gonzales - Austria Laa 0:2

49e minuut.
Sindelar passt de bal in één keer door. Nehm is nu in balbezit. Moschitto verovert de bal door een tackle van achteren. Moschitto draait met de bal, schiet en ... Schabe werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Inworp. Wintzer met de inworp. Gottlob met een sublieme pass. Moschitto heeft problemen om de bal te vangen. Moschitto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Sindelar is nu in balbezit. Sindelar passt de bal zonder na te denken. Moschitto rent richting de bal. Řáholec rent richting de bal. Řáholec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moschitto rent richting de bal. Moschitto draait met de bal, schiet en ... Schabe bokst de bal weg. Gottlob is nu in balbezit. Gottlob schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gottlob bereikt de bal nog maar net als eerste. Gottlob geeft een lange en hoge pass. Řáholec rent richting de bal. Řáholec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - Austria Laa 0:3

62e minuut.
Beinhart komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Zitzlsperger geeft een hoge lob. Daar is Moschitto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moschitto passt de bal zonder na te denken. Gottlob heeft problemen om de bal te vangen. Gottlob geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Inworp. Rammler komt het veld opgelopen. Xuepeng komt het veld opgelopen. Oelschlägel komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Wintzer rent richting de bal. Wintzer geeft een hoge lob. Zirnitzer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rammler is nu in balbezit. Rammler schiet op doel. Schabe bokst de bal weg.

83e minuut.
Schabe trapt de bal weg van het doel. Plaum kopt de bal weg. Xuepeng rent richting de bal. Xuepeng draait met de bal, schiet en ... Schabe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - Austria Laa 0:4

85e minuut.
Plaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaum probeert naar een medespeler te passen. Nehm rent richting de bal. Řáholec onderschept slim de pass. Řáholec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Řáholec rent richting de bal. Řáholec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Oelschlägel kopt de bal weg. Plaum rent richting de bal. Lenosis speelt de bal door. Plaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaum geeft de bal voor. Schabe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kalmár probeert de bal met de borst te controleren. Xuepeng rent richting de bal. Golke legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Golke krijgt een gele kaart. Xuepeng is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Řáholec neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Schabe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Speedy Gonzales 74%, Austria Laa 26%.
FC Speedy Gonzales - Austria Laa 0:4