Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Austrian Black Knights Wiener Sportclub SV
JOUNGBOYS Tactiek TOP Win
49% Balbezit 51%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.4 gemiddelde waardering 36.5
average Schieten good
adequate Passen adequate
solid Verdedigen weak


1e minuut.
Christler met een sublieme pass. Inworp. Pago met een snelle inworp. Dorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorf probeert naar een medespeler te passen. Fahrenhorst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Zech speelt de bal door. Pago geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dorf de bal. Dorf schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Lichtenthal rent richting de bal. Cordeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Nöhammer zijn tegenspeler op de grond. Cordeanu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

7e minuut.
Dorf kopt de bal weg. Daar is Pago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pago met een sublieme pass. Höllinger rent richting de bal. Höllinger draait met de bal, schiet en ... Fahrenhorst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorf haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fahrenhorst de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Wiener Sportclub SV 0:1

10e minuut.
Pago verovert de bal door een tackle van achteren. Pago speelt de bal door. Daar is Höllinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Höllinger draait met de bal, schiet en ... Fahrenhorst probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Wiener Sportclub SV 0:2

13e minuut.
Füllhorn geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pago met de inworp. Lichtenthal is nu in balbezit. Lichtenthal geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Fahrenhorst probeert wanhopig de bal te grijpen. Höllinger rent richting de bal. Höllinger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Lichtenthal rent richting de bal. Lichtenthal geeft de bal voor. Förster bereikt de bal nog maar net als eerste. Förster haalt uit met een fantastische trap. Fahrenhorst maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Wiener Sportclub SV 0:3

17e minuut.
Cordeanu geeft een lange en hoge pass. Nöhammer is nu in balbezit. Nöhammer passt de bal zonder na te denken. Dorf is nu in balbezit. Dorf schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Klungelig pakt Lichtenthal de bal. Lichtenthal geeft een lange en hoge pass. Pago rent richting de bal. Pago schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Zech rent richting de bal. Pago bereikt de bal nog maar net als eerste. Pago passt de bal in één keer door. Höllinger rent richting de bal. Höllinger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dorf is nu in balbezit. Dorf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Wiener Sportclub SV 0:4

25e minuut.
Pago met een snelle inworp. Lichtenthal rent richting de bal. Lichtenthal geeft de bal voor. Dorf springt en kopt de bal. Fahrenhorst werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Wiener Sportclub SV 0:5

31e minuut.
Nöhammer rent richting de bal. Nöhammer speelt de bal door. Dorf rent richting de bal. Dorf draait met de bal, schiet en ... Fahrenhorst probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Wiener Sportclub SV 0:6

37e minuut.
Dochler heeft problemen om de bal te vangen. Dochler geeft de bal voor. Dorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorf haalt uit met een fantastische trap. Fahrenhorst maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Nöhammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nöhammer passt de bal in één keer door. Dorf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Höllinger is nu in balbezit. Höllinger haalt uit met een fantastische trap. Fahrenhorst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Zech geeft een hoge lob. Pago probeert de bal met de borst te controleren. Pago passt de bal met de wreef. Dorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Wiener Sportclub SV 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Austrian Black Knights 89%, Wiener Sportclub SV 11%.
AFC Austrian Black Knights - Wiener Sportclub SV 0:7

46e minuut.
Höllinger passt de bal met de wreef. Schiffhuber rent richting de bal. Schiffhuber geeft een lange en hoge pass. Pago rent richting de bal. Pago speelt de bal door. Fahrenhorst bokst de bal weg. Höllinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Höllinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Wiener Sportclub SV 0:8

49e minuut.
Christler met een sublieme pass. Dönmez heeft problemen om de bal te vangen. Pago probeert naar een medespeler te passen. Dorf rent richting de bal. Dorf draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Höllinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Höllinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Wiener Sportclub SV 0:9

58e minuut.
Lichtenthal speelt de bal door. Nöhammer is nu in balbezit. Nöhammer met een sublieme pass. Dorf is nu in balbezit. Dorf haalt uit met een fantastische trap. Fahrenhorst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lichtenthal met de inworp. Pago probeert naar een medespeler te passen. Dorf is nu in balbezit. Dorf draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Zech speelt de bal door. Inworp. Pago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lichtenthal is nu in balbezit. Lichtenthal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Lichtenthal is nu in balbezit. Lichtenthal probeert naar een medespeler te passen. Dorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Wiener Sportclub SV 0:10

63e minuut.
Schiffhuber speelt de bal door. Höllinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Höllinger passt de bal zonder na te denken. Dorf rent richting de bal. Dorf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Wiener Sportclub SV 0:11

67e minuut.
Terlizzi onderschept slim de pass. Terlizzi met een sublieme pass. Höllinger rent richting de bal. Höllinger schiet op doel. Fahrenhorst probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Wiener Sportclub SV 0:12

71e minuut.
Pago heeft problemen om de bal te vangen. Dorf rent richting de bal. Dorf passt de bal zonder na te denken. Höllinger is nu in balbezit. Höllinger draait met de bal, schiet en ... Fahrenhorst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dorf rent richting de bal. Dorf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Wiener Sportclub SV 0:13

76e minuut.
Pago probeert naar een medespeler te passen. Terlizzi probeert de bal aan de voet te houden. Dorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Wiener Sportclub SV 0:14

80e minuut.
Zech speelt de bal door. Nöhammer met een sublieme pass. Dorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorf haalt uit met een fantastische trap. Fahrenhorst werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Klungelig pakt Höllinger de bal. Dorf is nu in balbezit. Dorf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Wiener Sportclub SV 0:15

83e minuut.
Schiffhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiffhuber geeft de bal voor. Höllinger rent richting de bal. Dorf rent richting de bal. Dorf draait met de bal, schiet en ... Fahrenhorst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorf draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Lichtenthal speelt de bal door. Nöhammer speelt de bal door. Daar is Höllinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Höllinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Wiener Sportclub SV 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Austrian Black Knights 85%, Wiener Sportclub SV 15%.
AFC Austrian Black Knights - Wiener Sportclub SV 0:16