Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BSC Yang Toys Schneemannshausen
Full Attack R Tactiek New 4-5-1 (def)
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
57.8 gemiddelde waardering 48.8
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen redelijk


15e minuut.
Epo kopt de bal weg. Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono passt de bal in één keer door. Kalvelage is nu in balbezit. Kalvelage haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kästli neemt de hoekschop. Daar is Godenzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sriwahono bereikt de bal nog maar net als eerste. Epo bereikt de bal nog maar net als eerste. Epo draait met de bal, schiet en ... Costa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Epo de bal onder controle te krijgen. Quirijnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirijnen passt de bal in één keer door. Kalvelage bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalvelage draait met de bal, schiet en ... Costa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Piaseczny met een sublieme pass. Kästli rent richting de bal. Kästli passt de bal met de wreef. Sriwahono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sriwahono draait met de bal, schiet en ... Costa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kalvelage rent richting de bal. Kalvelage draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - Schneemannshausen 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC Yang Toys 40%, Schneemannshausen 60%.
BSC Yang Toys - Schneemannshausen 1:0

55e minuut.
Kaalma is nu in balbezit. Kaalma passt de bal in één keer door. Epo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sriwahono rent richting de bal. Sriwahono draait met de bal, schiet en ... Costa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Epo bereikt de bal nog maar net als eerste. Epo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Buitenspel voor Epo. Goede buitenspelval van de verdediging. Hopta komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Baumgartner met een sublieme pass. Kalvelage rent richting de bal. Ormaetxea is nu in balbezit. Kalvelage verovert de bal door een tackle van achteren. Kalvelage schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Godenzi rent richting de bal. Godenzi probeert naar een medespeler te passen. Kästli geeft een lange en hoge pass. Kalvelage bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalvelage draait met de bal, schiet en ... Costa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Epo bereikt de bal nog maar net als eerste. Epo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - Schneemannshausen 2:0

76e minuut.
Ormaetxea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormaetxea geeft de bal voor. Kästli probeert de bal met de borst te controleren. Kästli geeft de bal voor. Epo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Studer bereikt de bal nog maar net als eerste. Studer geeft een hoge lob. Kettunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopta verovert de bal door een tackle van achteren. Hopta schiet op doel. Carozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Baumgartner bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirijnen verovert de bal door een tackle van achteren. Quirijnen probeert naar een medespeler te passen. Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sriwahono bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Studer geeft een hoge lob. Piaseczny probeert de bal met de borst te controleren. Hopta rent richting de bal. Hopta haalt uit met een fantastische trap. Carozo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC Yang Toys 38%, Schneemannshausen 62%.
BSC Yang Toys - Schneemannshausen 2:0