Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schneemannshausen BSC Yang Toys
New 3-3-2-2 CA Tactiek No Forest SWG
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
45.7 gemiddelde waardering 65.8
adequate Schieten formidable
solid Passen excellent
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Avrigeanu speelt de bal door. Saforcada is nu in balbezit. Saforcada passt de bal zonder na te denken. Kalvelage bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalvelage draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kaalma verovert de bal door een tackle van achteren. Norling rent richting de bal. Kaalma legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kaalma krijgt een gele kaart. Norling is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Norling zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - BSC Yang Toys 0:1

16e minuut.
Truteń geeft de bal voor. Kalvelage bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jacobs. Jacobs krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Daar is Saforcada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saforcada probeert naar een medespeler te passen. Kalvelage bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalvelage haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Bajda heeft problemen om de bal te vangen. Fies is nu in balbezit. Fies passt de bal in één keer door. Norling is nu in balbezit. Norling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - BSC Yang Toys 0:2

27e minuut.
Truteń geeft een lange en hoge pass. Bajda kopt de bal weg. Daar is Avrigeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aeschlimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Aeschlimann haalt uit met een fantastische trap. Sorajlić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - BSC Yang Toys 1:2

31e minuut.
Aeschlimann kopt de bal weg. Fies heeft problemen om de bal te vangen. Fies passt de bal in één keer door. Norling bereikt de bal nog maar net als eerste. Norling schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Saforcada rent richting de bal. Saforcada passt de bal zonder na te denken. Kalvelage rent richting de bal. Kalvelage draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - BSC Yang Toys 1:3

34e minuut.
Persyn speelt de bal door. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes passt de bal in één keer door. Kalvelage is nu in balbezit. Kalvelage schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Norling bereikt de bal nog maar net als eerste. Norling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - BSC Yang Toys 1:4

41e minuut.
Ćusa is nu in balbezit. Ćusa passt de bal met de wreef. Kaalma heeft problemen om de bal te vangen. Norling bereikt de bal nog maar net als eerste. Norling draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schneemannshausen 67%, BSC Yang Toys 33%.
Schneemannshausen - BSC Yang Toys 1:4

47e minuut.
Rzepa passt de bal met de wreef. Weibel is nu in balbezit. Weibel geeft een lange en hoge pass. Norling is nu in balbezit. Norling schiet op doel. Costa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fies zal de hoekschop nemen. Norling springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Saforcada rent richting de bal. Jacobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Saforcada bereikt de bal nog maar net als eerste. Saforcada geeft een hoge lob. Norling maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Studer kopt de bal weg. Saforcada geeft een hoge lob. Kalvelage rent richting de bal. Kalvelage draait met de bal, schiet en ... Costa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - BSC Yang Toys 1:5

54e minuut.
Avrigeanu is nu in balbezit. Avrigeanu passt de bal zonder na te denken. Ćusa probeert naar een medespeler te passen. Kalvelage bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalvelage draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Avrigeanu heeft problemen om de bal te vangen. Fies rent richting de bal. Bajda begaat een overtreding. Bajda krijgt een gele kaart. Fies is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fies met een snel genomen vrije trap. Norling springt en kopt de bal. Costa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Aeschlimann kopt de bal weg. Fies geeft een hoge lob. Norling bereikt de bal nog maar net als eerste. Norling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - BSC Yang Toys 1:6

73e minuut.
Salvischiani verovert de bal door een tackle van achteren. Salvischiani geeft een lange en hoge pass. Truteń kopt de bal weg. Godenzi rent richting de bal. Godenzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Weibel geeft de bal voor. Saforcada bereikt de bal nog maar net als eerste. Saforcada passt de bal met de wreef. Kalvelage rent richting de bal. Kalvelage draait met de bal, schiet en ... Costa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Aeschlimann controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Truteń neemt vlug de vrije trap. Kalvelage is nu in balbezit. Kalvelage geeft een lange en hoge pass. Norling krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fies zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avrigeanu is nu in balbezit. Avrigeanu geeft een hoge lob. Kalvelage maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Fies kopt de bal weg. Norling bereikt de bal nog maar net als eerste. Norling passt de bal in één keer door. Daar is Kalvelage, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalvelage draait met de bal, schiet en ... Costa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fies met de inworp. Avrigeanu is nu in balbezit. Avrigeanu geeft een lange en hoge pass. Kalvelage krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schneemannshausen 66%, BSC Yang Toys 34%.
Schneemannshausen - BSC Yang Toys 1:6