Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSU Beavers Schneemannshausen
Hergiswil Tactiek New 4-5-1 (def)
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 52.5
good Schieten excellent
very good Passen very good
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Studer probeert naar een medespeler te passen. Godenzi speelt de bal door. Aeschlimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Aeschlimann haalt uit met een fantastische trap. Giudici probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

31e minuut.
Hawkmoon rent richting de bal. Hawkmoon passt de bal zonder na te denken. Ormaetxea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrun onderschept slim de pass. Pedrun haalt uit met een fantastische trap. Costa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Piva speelt de bal door. Aeschlimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Egli is nu in balbezit. Aeschlimann verovert de bal door een tackle van achteren. Aeschlimann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Piva geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aeschlimann krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - Schneemannshausen 0:1

36e minuut.
Montandon probeert naar een medespeler te passen. Hawkmoon is nu in balbezit. Hawkmoon probeert naar een medespeler te passen. Pedrun rent richting de bal. Pedrun draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Buitenspel voor Pedrun. Goede buitenspelval van de verdediging. Costa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kyuss rent richting de bal. Aeschlimann onderschept slim de pass. Aeschlimann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - Schneemannshausen 0:2

38e minuut.
Hawkmoon speelt de bal door. Kyuss probeert naar een medespeler te passen. Egli controleert de bal met de borst. Aeschlimann rent richting de bal. Aeschlimann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSU Beavers 47%, Schneemannshausen 53%.
OSU Beavers - Schneemannshausen 0:2

59e minuut.
Ormaetxea geeft de bal voor. Daar is Glauser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aeschlimann is nu in balbezit. Aeschlimann haalt uit met een fantastische trap. Giudici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - Schneemannshausen 0:3

60e minuut.
Hopta komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Hawkmoon controleert de bal met de borst. Godenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Godenzi geeft een lange en hoge pass. Hopta is nu in balbezit. Hopta schiet op doel. Giudici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piva zal de hoekschop nemen. Hopta maakt een snoekduik en kopt de bal. Hänni heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - Schneemannshausen 0:4

75e minuut.
Stupf geeft een hoge lob. Piva geeft de bal voor. Egli rent richting de bal. Hopta rent richting de bal. Hopta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Glauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Glauser passt de bal in één keer door. Kyuss is nu in balbezit. Hopta verovert de bal door een tackle van achteren. Hopta haalt uit met een fantastische trap. Giudici bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSU Beavers 59%, Schneemannshausen 41%.
OSU Beavers - Schneemannshausen 0:4