Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schneemannshausen OSU Beavers
New 3-3-2-2 CA Tactiek Hergiswil
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
48.5 gemiddelde waardering 48.8
goed Schieten redelijk
zeer goed Passen uitstekend
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Salvischiani probeert de bal aan de voet te houden. Kaalma geeft een lange en hoge pass. Egli heeft problemen om de bal te vangen. Aeschlimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Aeschlimann schiet op doel. Giudici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Baumgartner speelt de bal door. Daar is Aeschlimann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bisaz speelt de bal door. Studer rent richting de bal. Studer schiet op doel. Giudici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Studer probeert naar een medespeler te passen. Aeschlimann rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Bisaz ... Strafschop! Aeschlimann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aeschlimann legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Baumgartner bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumgartner geeft een lange en hoge pass. Hawkmoon kopt de bal weg. Aeschlimann is nu in balbezit. Aeschlimann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Godenzi geeft de bal voor. Bardill speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Studer de bal onder controle te krijgen. Aeschlimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Aeschlimann haalt uit met een fantastische trap. Giudici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schneemannshausen 39%, OSU Beavers 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Schneemannshausen - OSU Beavers 0:0

49e minuut.
Kaalma kopt de bal weg. Daar is Jacobs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zurbriggen is nu in balbezit. Zurbriggen haalt uit met een fantastische trap. Costa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Aeschlimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Aeschlimann passt de bal zonder na te denken. Studer rent richting de bal. Studer haalt uit met een fantastische trap. Giudici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - OSU Beavers 1:0

58e minuut.
Montandon passt de bal met de wreef. Stupf rent richting de bal. Stupf met een sublieme pass. Zurbriggen rent richting de bal. Zurbriggen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Jacobs passt de bal in één keer door. Godenzi rent richting de bal. Godenzi passt de bal in één keer door. Aeschlimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Aeschlimann draait met de bal, schiet en ... Giudici bokst de bal weg.

71e minuut.
Senti passt de bal zonder na te denken. Montandon speelt de bal door. Stupf is nu in balbezit. Stupf geeft een lange en hoge pass. Rüssler maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Senti passt de bal zonder na te denken. Hawkmoon is nu in balbezit. Hawkmoon geeft een lange en hoge pass. Zurbriggen rent richting de bal. Zurbriggen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schneemannshausen 56%, OSU Beavers 44%.
Schneemannshausen - OSU Beavers 1:0