Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BSC Yang Toys FCSG 2008
Full Attack L Tactiek 4-3-3-SG-FL
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
60.5 gemiddelde waardering 56.3
very good Schieten excellent
excellent Passen solid
solid Verdedigen very good


7e minuut.
Epo passt de bal in één keer door. Bardoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Succu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bardoni wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kalvelage kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Gobbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - FCSG 2008 1:0

11e minuut.
Bühlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bühlmann passt de bal zonder na te denken. Christen rent richting de bal. Christen schiet op doel. Carozo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BSC Yang Toys - FCSG 2008 1:1

15e minuut.
Daar is Succu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalvelage bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Succu. Succu krijgt een gele kaart. Kalvelage is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fies komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gobbo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jermann zal de hoekschop nemen. Bardoni krijgt zijn hoofd ertegen. Gobbo bokst de bal weg.

17e minuut.
Bühlmann passt de bal met de wreef. Boillat bereikt de bal nog maar net als eerste. Boillat geeft een hoge lob. Jermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Jermann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Begeyn geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Áñez. Goede buitenspelval van de verdediging. Piaseczny neemt vlug de vrije trap. Bardoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Jermann met een sublieme pass. Fies rent richting de bal. Fies geeft een lange en hoge pass. Epo krijgt zijn hoofd ertegen. Gobbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - FCSG 2008 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC Yang Toys 42%, FCSG 2008 58%.
BSC Yang Toys - FCSG 2008 2:1

47e minuut.
Carozo speelt de bal door. Epo rent richting de bal. Jermann probeert naar een medespeler te passen. Kalvelage is nu in balbezit. Kalvelage haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kästli probeert naar een medespeler te passen. Fies bereikt de bal nog maar net als eerste. Fies passt de bal zonder na te denken. Epo bereikt de bal nog maar net als eerste. Epo schiet op doel. Gobbo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jermann met de inworp. Fies geeft de bal voor. Kalvelage bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalvelage schiet op doel. Gobbo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Bühlmann probeert naar een medespeler te passen. Bodalec geeft een hoge lob. Kalvelage bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalvelage draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - FCSG 2008 3:1

63e minuut.
Bach met een sublieme pass. Áñez geeft een lange en hoge pass. Bodalec heeft problemen om de bal te vangen. Christen rent richting de bal. Christen haalt uit met een fantastische trap. Carozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Gobbo speelt de bal door. Kästli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kästli geeft de bal voor. Bardoni rent richting de bal. Bardoni schiet op doel. Gobbo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Epo is nu in balbezit. Bühlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bühlmann geeft een hoge lob. Christen bereikt de bal nog maar net als eerste. Christen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Boillat kopt de bal weg. Bühlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bühlmann probeert naar een medespeler te passen. Christen rent richting de bal. Christen draait met de bal, schiet en ... Carozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Áñez rent richting de bal. Áñez haalt uit met een fantastische trap. Carozo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kalvelage bereikt de bal nog maar net als eerste. Epo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardoni is nu in balbezit. Bardoni haalt uit met een fantastische trap. Gobbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - FCSG 2008 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC Yang Toys 41%, FCSG 2008 59%.
BSC Yang Toys - FCSG 2008 4:1