Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BSC Yang Toys OSU Beavers
Full Attack R Tactiek Hergiswil
52% Balbezit 48%
29% Spel op eigen helft 71%
29 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
59.6 gemiddelde waardering 43.6
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Montandon rent richting de bal. Kästli verovert de bal door een tackle van achteren. Kästli met een sublieme pass. Sriwahono rent richting de bal. Sriwahono draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Montandon rent richting de bal. Montandon passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stupf de bal. Stupf geeft een lange en hoge pass. Pedrun springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Jermann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montandon rent richting de bal. Sriwahono tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sriwahono krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Egli is nu in balbezit. Jermann onderschept slim de pass. Jermann passt de bal zonder na te denken. Epo rent richting de bal. Epo schiet op doel. Giudici bokst de bal weg.

16e minuut.
Kästli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kästli geeft de bal voor. Bardoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Epo rent richting de bal. Epo schiet op doel. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Egli verovert de bal door een tackle van achteren. Epo probeert de bal met de borst te controleren. Egli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Egli krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Bardoni schiet op doel. Giudici met een sublieme pass. Jermann kopt de bal weg. Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kästli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kästli geeft de bal voor. Epo heeft problemen om de bal te vangen. Bardoni rent richting de bal. Bardoni draait met de bal, schiet en ... Giudici bokst de bal weg.

37e minuut.
Jermann probeert naar een medespeler te passen. Bardoni rent richting de bal. Egli bereikt de bal nog maar net als eerste. Epo is nu in balbezit. Epo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Inworp. Piaseczny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kästli geeft de bal voor. Sriwahono rent richting de bal. Sriwahono schiet op doel. Giudici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC Yang Toys 32%, OSU Beavers 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BSC Yang Toys - OSU Beavers 0:0

56e minuut.
Pedrun heeft problemen om de bal te vangen. Kilkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilkus passt de bal in één keer door. Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Bardoni passt de bal zonder na te denken. Quirijnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirijnen passt de bal in één keer door. Sriwahono rent richting de bal. Sriwahono schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Piaseczny met een sublieme pass. Quirijnen kan de bal niet met de borst controleren. Quirijnen passt de bal zonder na te denken. Sriwahono rent richting de bal. Sriwahono haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bardoni passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sriwahono de bal. Epo bereikt de bal nog maar net als eerste. Epo schiet op doel. Giudici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - OSU Beavers 1:0

75e minuut.
Bardoni controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kyuss neemt vlug de vrije trap. Na een snelle pass probeert Senti de bal onder controle te krijgen. Jermann rent richting de bal. Jermann schiet op doel. Giudici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Quirijnen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kästli is nu in balbezit. Montandon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montandon krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Montandon passt de bal zonder na te denken. Pedrun is nu in balbezit. Kilkus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pedrun wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pedrun kan niet meer verder spelen. Zurbriggen komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Hänni is nu in balbezit. Sriwahono onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Glauser. Sriwahono raakt geblesseerd tijdens het duel. Kästli wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Jermann kopt de bal weg. Epo bereikt de bal nog maar net als eerste. Epo geeft een lange en hoge pass. Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono draait met de bal, schiet en ... Giudici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sriwahono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sriwahono haalt uit met een fantastische trap. Giudici probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC Yang Toys 25%, OSU Beavers 75%.
BSC Yang Toys - OSU Beavers 1:0