Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSU Beavers BSC Yang Toys
Hergiswil Tactiek Full Attack L
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
44.8 gemiddelde waardering 61.6
matig Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Kalvelage is nu in balbezit. Epo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalvelage rent richting de bal. Epo bereikt de bal nog maar net als eerste. Epo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Jermann met de inworp. Fies speelt de bal door. Kästli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kästli probeert naar een medespeler te passen. Sriwahono bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kästli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kästli met een sublieme pass. Klungelig pakt Sriwahono de bal. Sriwahono haalt uit met een fantastische trap. Kyuss probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kästli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hawkmoon kopt de bal weg. Fies geeft een lange en hoge pass. Epo maakt een snoekduik en kopt de bal. Giudici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Bardill geeft een hoge lob. Piaseczny rent richting de bal. Piaseczny met een sublieme pass. Kalvelage bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalvelage haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Fies probeert naar een medespeler te passen. Kästli heeft problemen om de bal te vangen. Kästli probeert naar een medespeler te passen. Epo is nu in balbezit. Epo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kyuss verovert de bal door een tackle van achteren. Kalvelage rent richting de bal. Kalvelage passt de bal zonder na te denken. Sriwahono rent richting de bal. Sriwahono haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Piaseczny kopt de bal weg. Fies probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kästli geeft de bal voor. Sriwahono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sriwahono schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Kalvelage is nu in balbezit. Epo rent richting de bal. Sriwahono rent richting de bal. Sriwahono draait met de bal, schiet en ... Giudici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - BSC Yang Toys 0:1

23e minuut.
Giudici probeert naar een medespeler te passen. Jermann kopt de bal weg. Sriwahono rent richting de bal. Sriwahono haalt uit met een fantastische trap. Giudici maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Epo bereikt de bal nog maar net als eerste. Epo draait met de bal, schiet en ... Giudici maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Glauser kopt de bal weg. Montandon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kalvelage bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalvelage schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Senti met een snelle inworp. Montandon geeft een lange en hoge pass. Carozo speelt de bal door. Kyuss kopt de bal weg. Epo bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Jermann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fies speelt de bal door. Kästli speelt de bal door. Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - BSC Yang Toys 0:2

36e minuut.
Klungelig pakt Stupf de bal. Bodalec bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stupf geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zurbriggen krijgt zijn hoofd ertegen. Carozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Bodalec geeft de bal voor. Kalvelage rent richting de bal. Kalvelage passt de bal zonder na te denken. Sriwahono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sriwahono haalt uit met een fantastische trap. Giudici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - BSC Yang Toys 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSU Beavers 71%, BSC Yang Toys 29%.
OSU Beavers - BSC Yang Toys 0:3

46e minuut.
Piaseczny rent richting de bal. Piaseczny geeft een hoge lob. Kalvelage bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalvelage draait met de bal, schiet en ... Giudici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - BSC Yang Toys 0:4

48e minuut.
Epo geeft een lange en hoge pass. Egli onderschept slim de pass. Inworp. Kästli met de inworp. Fies geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Epo rent richting de bal. Epo schiet op doel. Giudici probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kästli kopt de bal weg. Sriwahono is nu in balbezit. Kalvelage is nu in balbezit. Epo bereikt de bal nog maar net als eerste. Epo draait met de bal, schiet en ... Giudici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Kalvelage bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalvelage draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - BSC Yang Toys 0:5

57e minuut.
Epo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kalvelage de bal. Sriwahono rent richting de bal. Kalvelage is nu in balbezit. Kalvelage draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Montandon probeert de bal met de borst te controleren. Piaseczny rent richting de bal. Piaseczny geeft een lange en hoge pass. Epo is nu in balbezit. Epo draait met de bal, schiet en ... Giudici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Glauser kopt de bal weg. Fies is nu in balbezit. Fies passt de bal zonder na te denken. Daar is Kalvelage, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalvelage haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - BSC Yang Toys 0:6

67e minuut.
Fies geeft een hoge lob. Kalvelage kopt de bal weg. Daar is Kyuss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Epo bereikt de bal nog maar net als eerste. Epo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Glauser heeft problemen om de bal te vangen. Jermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Jermann passt de bal zonder na te denken. Epo rent richting de bal. Epo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Sriwahono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sriwahono schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Jermann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montandon verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jermann neemt de hoekschop. Sriwahono kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Jermann met een snelle inworp. Fies bereikt de bal nog maar net als eerste. Fies passt de bal met de wreef. Kästli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kästli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Epo is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kyuss ... Strafschop! Epo raakt geblesseerd tijdens het duel. Kalvelage kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - BSC Yang Toys 0:7

82e minuut.
Sriwahono rent richting de bal. Kalvelage is nu in balbezit. Sriwahono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sriwahono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - BSC Yang Toys 0:8

85e minuut.
Fies rent richting de bal. Fies speelt de bal door. Daar is Sriwahono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sriwahono draait met de bal, schiet en ... Giudici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kästli passt de bal zonder na te denken. Jermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Jermann speelt de bal door. Epo is nu in balbezit. Epo haalt uit met een fantastische trap. Giudici bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSU Beavers 73%, BSC Yang Toys 27%.
OSU Beavers - BSC Yang Toys 0:8