Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schneemannshausen FCSG 2008
New 3-3-2-2 CA Tactiek 4-3-3-SG-FL
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
52.7 gemiddelde waardering 54.6
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Pozzaglia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hiddink komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Aguilar geeft een hoge lob. Succu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Studer kopt de bal weg. Aeschlimann rent richting de bal. Aeschlimann schiet op doel. Paal!

10e minuut.
Baumgartner bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumgartner geeft een hoge lob. Klungelig pakt Läckerli de bal. Studer is nu in balbezit. Studer geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Succu passt de bal zonder na te denken. Christen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Persyn. Persyn krijgt een gele kaart. Christen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Simonazzi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hiddink bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiddink haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - FCSG 2008 0:1

25e minuut.
Baumgartner met een snelle inworp. Aguilar rent richting de bal. Aguilar met een sublieme pass. Baumgartner heeft problemen om de bal te vangen. Baumgartner geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Begeyn geeft een hoge lob. Kaalma rent richting de bal. Simonazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Christen rent richting de bal. Christen draait met de bal, schiet en ... Costa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Boillat geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baumgartner met een snelle inworp. Aguilar geeft een hoge lob. Aeschlimann maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bach geeft een hoge lob. Costa probeert naar een medespeler te passen. Godenzi kopt de bal weg. Studer rent richting de bal. Studer draait met de bal, schiet en ... Gobbo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schneemannshausen 35%, FCSG 2008 65%.
Schneemannshausen - FCSG 2008 0:1

52e minuut.
Begeyn onderschept slim de pass. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach passt de bal met de wreef. Hiddink rent richting de bal. Hiddink schiet op doel. Costa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bajda probeert de bal aan de voet te houden. Christen is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Baumgartner bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumgartner passt de bal in één keer door. Christen bereikt de bal nog maar net als eerste. Christen schiet op doel. Costa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Hopta komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Bach met een sublieme pass. Baumgartner met een sublieme pass. Christen is nu in balbezit. Christen schiet op doel. Costa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - FCSG 2008 0:2

72e minuut.
Hopta passt de bal met de wreef. Aguilar met een sublieme pass. Hopta is nu in balbezit. Hopta haalt uit met een fantastische trap. Gobbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - FCSG 2008 1:2

76e minuut.
Hiddink kopt de bal weg. Daar is Bajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simonazzi rent richting de bal. Simonazzi schiet op doel. Costa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - FCSG 2008 1:3

81e minuut.
Godenzi is nu in balbezit. Godenzi geeft de bal voor. Studer rent richting de bal. Hopta bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - FCSG 2008 2:3

86e minuut.
Begeyn passt de bal in één keer door. Hopta is nu in balbezit. Hopta heeft problemen om de bal te vangen. Hopta schiet op doel. Gobbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Schneemannshausen - FCSG 2008 3:3

88e minuut.
Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar passt de bal in één keer door. Hopta rent richting de bal. Hopta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Baumgartner met een sublieme pass. Aguilar rent richting de bal. Aguilar passt de bal in één keer door. Hopta rent richting de bal. Hopta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schneemannshausen 43%, FCSG 2008 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Schneemannshausen - FCSG 2008 3:3