Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-19 19:20
  • Competitiewedstrijd: Cupvictims
  • Stadion: Cronesteyn
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6188
FC RIJNDIJK II FK Sezimovo Ústí
FCR343 Tactiek okop
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
56.6 gemiddelde waardering 60.8
excellent Schieten very good
solid Passen excellent
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Tunalı geeft de bal voor. Komárek verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Haar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Komárek verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Tunalı haalt uit met een fantastische trap. Fingr met een sublieme pass. Hruštička probeert de bal met de borst te controleren. van der Haar is nu in balbezit. van der Haar geeft de bal voor. Fingr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Ťukal verovert de bal door een tackle van achteren. Ťukal geeft de bal voor. Klungelig pakt Wiatrak de bal. Švadlena bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlena haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

16e minuut.
Tujka is nu in balbezit. Ağadan onderschept slim de pass. Tunalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalı haalt uit met een fantastische trap. Fingr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - FK Sezimovo Ústí 1:0

20e minuut.
Ťukal probeert naar een medespeler te passen. Kalán heeft problemen om de bal te vangen. Kalán speelt de bal door. Švadlena bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlena draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Wiatrak is nu in balbezit. Švadlena onderschept slim de pass. Drahorád is nu in balbezit. Drahorád draait met de bal, schiet en ... Mammoliti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC RIJNDIJK II - FK Sezimovo Ústí 1:1

26e minuut.
Komárek rent richting de bal. Komárek passt de bal zonder na te denken. Tunalı rent richting de bal. Tunalı schiet op doel. Fingr probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

35e minuut.
Virgola bereikt de bal nog maar net als eerste. Virgola passt de bal met de wreef. Tunalı rent richting de bal. Tunalı draait met de bal, schiet en ... Fingr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - FK Sezimovo Ústí 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RIJNDIJK II 52%, FK Sezimovo Ústí 48%.
FC RIJNDIJK II - FK Sezimovo Ústí 2:1

54e minuut.
Virgola onderschept slim de pass. Virgola geeft de bal voor. Ağadan kopt de bal weg. Tunalı is nu in balbezit. Tunalı haalt uit met een fantastische trap. Fingr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Markowski passt de bal zonder na te denken. Virgola met een sublieme pass. Tunalı rent richting de bal. Tunalı draait met de bal, schiet en ... Fingr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - FK Sezimovo Ústí 3:1

61e minuut.
Švadlena verovert de bal door een tackle van achteren. Švadlena passt de bal zonder na te denken. Drahorád rent richting de bal. Drahorád haalt uit met een fantastische trap. Mammoliti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - FK Sezimovo Ústí 3:2

67e minuut.
Tunalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Komárek onderschept slim de pass. Ağadan verovert de bal door een tackle van achteren. Ağadan draait met de bal, schiet en ... Fingr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - FK Sezimovo Ústí 4:2

68e minuut.
Štigler rent richting de bal. Štigler passt de bal in één keer door. Kalán rent richting de bal. Kalán geeft de bal voor. Drahorád krijgt zijn hoofd ertegen. Mammoliti bokst de bal weg.

71e minuut.
Virgola passt de bal in één keer door. Tunalı is nu in balbezit. Tunalı passt de bal zonder na te denken. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Štigler probeert naar een medespeler te passen. Kalán rent richting de bal. Kalán speelt de bal door. Švadlena is nu in balbezit. Švadlena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Komárek met een sublieme pass. Švadlena rent richting de bal. Drahorád bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahorád draait met de bal, schiet en ... Mammoliti probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RIJNDIJK II 48%, FK Sezimovo Ústí 52%.
FC RIJNDIJK II - FK Sezimovo Ústí 4:2