Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:20
  • Competitiewedstrijd: Cupvictims
  • Stadion: Stadio Olimpico
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 9145
FK Sezimovo Ústí FC RIJNDIJK II
okop Tactiek FCR343
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
23 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
60.2 gemiddelde waardering 60.6
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Drahorád bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahorád probeert naar een medespeler te passen. Štigler probeert naar een medespeler te passen. Kalán geeft een lange en hoge pass. Švadlena springt en kopt de bal. Mammoliti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Hruštička rent richting de bal. Hruštička passt de bal zonder na te denken. Kalán met een sublieme pass. Švadlena is nu in balbezit. Švadlena haalt uit met een fantastische trap. Mammoliti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Kalán speelt de bal door. Švadlena is nu in balbezit. Švadlena haalt uit met een fantastische trap. Drahorád probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - FC RIJNDIJK II 1:0

17e minuut.
Kalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalán probeert naar een medespeler te passen. Švadlena is nu in balbezit. Švadlena haalt uit met een fantastische trap. Mammoliti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - FC RIJNDIJK II 2:0

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hruštička met de inworp. Kalán is nu in balbezit. Kalán geeft een hoge lob. Drahorád maakt een snoekduik en kopt de bal. Mammoliti bokst de bal weg. Markowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Kalán de bal. Kalán met een sublieme pass. Klungelig pakt Švadlena de bal. Švadlena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - FC RIJNDIJK II 3:0

29e minuut.
Kalán probeert naar een medespeler te passen. Švadlena rent richting de bal. Švadlena speelt de bal door. Drahorád heeft problemen om de bal te vangen. Drahorád schiet op doel. Mammoliti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drahorád rent richting de bal. Drahorád haalt uit met een fantastische trap. Mammoliti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Rejžák kan de bal niet met de borst controleren. Rebane rent richting de bal. Rebane passt de bal met de wreef. Tunalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalı draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Tujka verovert de bal door een tackle van achteren. Vrsaljko onderschept slim de pass. Vrsaljko passt de bal in één keer door. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Štigler probeert naar een medespeler te passen. Kalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalán geeft een lange en hoge pass. Drahorád krijgt zijn hoofd ertegen. Mammoliti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - FC RIJNDIJK II 4:0

40e minuut.
Tujka onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rejžák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Štigler rent richting de bal. Štigler geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Rejžák passt de bal in één keer door. Kalán rent richting de bal. Kalán passt de bal in één keer door. Švadlena heeft problemen om de bal te vangen. Švadlena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Virgola neemt de hoekschop. Manhoef heeft problemen om de bal te vangen. Tujka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan verovert de bal door een tackle van achteren. Ağadan haalt uit met een fantastische trap. Fingr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tunalı maakt een snoekduik en kopt de bal. Fingr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sezimovo Ústí 38%, FC RIJNDIJK II 62%.
FK Sezimovo Ústí - FC RIJNDIJK II 4:0

46e minuut.
Rejžák speelt de bal door. Drahorád is nu in balbezit. van der Haar begaat een overtreding. van der Haar krijgt een gele kaart. Drahorád raakt geblesseerd tijdens het duel. Rejžák met een snel genomen vrije trap. Drahorád maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Tunalı passt de bal in één keer door. Rebane heeft problemen om de bal te vangen. Komárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalı onderschept slim de pass. Tunalı schiet op doel. Fingr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Kokoška geeft de bal voor. Inworp. Virgola met een snelle inworp. Tunalı is nu in balbezit. Tunalı draait met de bal, schiet en ... Fingr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Manhoef rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Švadlena bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobor rent richting de bal. Dobor geeft een hoge lob. Švadlena bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlena haalt uit met een fantastische trap. Mammoliti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Rejžák passt de bal in één keer door. Štigler bereikt de bal nog maar net als eerste. Štigler speelt de bal door. Švadlena bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlena draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komárek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalán met een sublieme pass. Švadlena is nu in balbezit. Švadlena haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Drahorád is nu in balbezit. Švadlena is nu in balbezit. Drahorád is nu in balbezit. Drahorád haalt uit met een fantastische trap. Mammoliti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - FC RIJNDIJK II 5:0

74e minuut.
Vrsaljko met een sublieme pass. Rebane is nu in balbezit. Rebane passt de bal zonder na te denken. Ağadan rent richting de bal. Ağadan schiet op doel. Fingr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Drahorád rent richting de bal. Drahorád passt de bal met de wreef. Švadlena bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlena schiet op doel. Mammoliti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - FC RIJNDIJK II 6:0

78e minuut.
Daar is Manhoef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štigler is nu in balbezit. Manhoef schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Manhoef krijgt een gele kaart. Štigler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tujka met een snel genomen vrije trap. Švadlena krijgt zijn hoofd ertegen. Mammoliti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Drahorád is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wiatrak. Drahorád is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rejžák zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kalán geeft de bal voor. Drahorád springt en kopt de bal. Mammoliti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Wiatrak verovert de bal door een tackle van achteren. Kalán is nu in balbezit. Švadlena rent richting de bal. Drahorád is nu in balbezit. Drahorád schiet op doel. Mammoliti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Štigler geeft een hoge lob. Švadlena bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahorád is nu in balbezit. Drahorád haalt uit met een fantastische trap. Mammoliti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
van der Haar is nu in balbezit. van der Haar passt de bal met de wreef. Manhoef is nu in balbezit. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan haalt uit met een fantastische trap. Fingr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Vrsaljko met de inworp. Manhoef bereikt de bal nog maar net als eerste. Manhoef geeft een hoge lob. Ağadan rent richting de bal. Ağadan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - FC RIJNDIJK II 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sezimovo Ústí 48%, FC RIJNDIJK II 52%.
FK Sezimovo Ústí - FC RIJNDIJK II 6:1