Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Carmen Lukavice Excursio F. C.
Smrtka 3 Tactiek RRDT
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
29.7 gemiddelde waardering 44.1
zwak Schieten zeer goed
matig Passen solide
redelijk Verdedigen matig


4e minuut.
Šemeginas bereikt de bal nog maar net als eerste. Návrat verovert de bal door een tackle van achteren. Návrat passt de bal in één keer door. Nenashev is nu in balbezit. Nenashev draait met de bal, schiet en ... Sumarna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Sumarna trapt de bal weg. Qəzənfərov kopt de bal weg. Aimla probeert de bal aan de voet te houden. Časnoha is nu in balbezit. Časnoha schiet op doel. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Serre geeft een lange en hoge pass. Daar is Domide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domide probeert naar een medespeler te passen. Nenashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenashev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Täuber met een sublieme pass. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide passt de bal in één keer door. Nenashev is nu in balbezit. Nenashev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Young speelt de bal door. Domide speelt de bal door. Nenashev rent richting de bal. Nenashev schiet op doel. Sumarna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - Excursio F. C. 0:1

29e minuut.
Täuber passt de bal met de wreef. Domide rent richting de bal. Serre begaat een overtreding. Serre krijgt een gele kaart. Domide is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hüseynbəyli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Návrat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nenashev is nu in balbezit. Nenashev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Nenashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Návrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenashev onderschept slim de pass. Nenashev haalt uit met een fantastische trap. Sumarna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Kocman kopt de bal weg. Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynbəyli geeft een lange en hoge pass. Nenashev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - Excursio F. C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carmen Lukavice 69%, Excursio F. C. 31%.
FC Carmen Lukavice - Excursio F. C. 0:2

46e minuut.
Hüseynbəyli probeert naar een medespeler te passen. Beauchamp rent richting de bal. Beauchamp geeft de bal voor. Šemeginas rent richting de bal. Šemeginas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Domide geeft een lange en hoge pass. Accioly kopt de bal weg. Täuber rent richting de bal. Täuber geeft de bal voor. Šemeginas maakt een snoekduik en kopt de bal. Sumarna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - Excursio F. C. 0:3

58e minuut.
Nenashev is nu in balbezit. Šemeginas rent richting de bal. Accioly maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Accioly moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Accioly schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

62e minuut.
Domide met een snelle inworp. Täuber rent richting de bal. Täuber passt de bal zonder na te denken. Nenashev is nu in balbezit. Nenashev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Täuber geeft de bal voor. Návrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenashev onderschept slim de pass. Nenashev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - Excursio F. C. 0:4

70e minuut.
Klungelig pakt Demjan de bal. Serre rent richting de bal. Serre passt de bal met de wreef. Daar is Domide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domide geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Stach kopt de bal weg. Klungelig pakt Young de bal. Young speelt de bal door. Nenashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenashev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal rolt over de achterlijn. Munkvold komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Hüseynbəyli geeft een lange en hoge pass. Domide rent richting de bal. Domide geeft een hoge lob. Nenashev is nu in balbezit. Nenashev draait met de bal, schiet en ... Sumarna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Nenashev controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Muñoz komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Domide speelt de bal door. Šemeginas is nu in balbezit. Šemeginas passt de bal met de wreef. Nenashev is nu in balbezit. Nenashev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - Excursio F. C. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carmen Lukavice 69%, Excursio F. C. 31%.
FC Carmen Lukavice - Excursio F. C. 0:5