Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Excursio F. C. FK Sezimovo Ústí
RRDT Tactiek okop
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
47.6 gemiddelde waardering 59
good Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen excellent


31e minuut.
Ťukal geeft een lange en hoge pass. Kalán rent richting de bal. Kalán geeft een lange en hoge pass. Drahorád krijgt zijn hoofd ertegen. Espot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - FK Sezimovo Ústí 0:1

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hüseynbəyli met de inworp. Beauchamp rent richting de bal. Švadlena verovert de bal door een tackle van achteren. Švadlena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Štigler onderschept slim de pass. Štigler geeft een hoge lob. Drahorád rent richting de bal. Drahorád draait met de bal, schiet en ... Espot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - FK Sezimovo Ústí 0:2

39e minuut.
Komárek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kokoška komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Fingr met een sublieme pass. Švadlena kopt de bal weg. Aimla heeft problemen om de bal te vangen. Drahorád bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahorád schiet op doel. Espot bokst de bal weg. Drahorád is nu in balbezit. Drahorád draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - FK Sezimovo Ústí 0:3

42e minuut.
Nenashev rent richting de bal. Ťukal onderschept slim de pass. Omáčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Omáčka geeft een lange en hoge pass. Tujka probeert de bal aan de voet te houden. Fingr bokst de bal weg.

44e minuut.
Hruštička verovert de bal door een tackle van achteren. Hruštička geeft een lange en hoge pass. Drahorád is nu in balbezit. Drahorád draait met de bal, schiet en ... Espot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - FK Sezimovo Ústí 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excursio F. C. 66%, FK Sezimovo Ústí 34%.
Excursio F. C. - FK Sezimovo Ústí 0:4

48e minuut.
Štigler rent richting de bal. Klungelig pakt Štigler de bal. Štigler met een sublieme pass. Drahorád is nu in balbezit. Drahorád draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Rejžák probeert naar een medespeler te passen. Hruštička is nu in balbezit. Hruštička geeft de bal voor. Drahorád rent richting de bal. Drahorád haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Aimla verovert de bal door een tackle van achteren. Kalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalán speelt de bal door. Švadlena is nu in balbezit. Švadlena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kokoška is nu in balbezit. Kokoška geeft een lange en hoge pass. Kalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - FK Sezimovo Ústí 0:5

61e minuut.
Šemeginas komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Drahorád onderschept slim de pass. Švadlena is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aimla. Švadlena raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Munkvold komt het veld opgelopen.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muñoz komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Hruštička zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalán rent richting de bal. Kalán geeft een hoge lob. Drahorád maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excursio F. C. 60%, FK Sezimovo Ústí 40%.
Excursio F. C. - FK Sezimovo Ústí 0:5