Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Sezimovo Ústí Excursio F. C.
okop Tactiek RRDT
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
54.6 gemiddelde waardering 47.8
solid Schieten good
very good Passen good
excellent Verdedigen solid


17e minuut.
Švadlena passt de bal in één keer door. Švista bereikt de bal nog maar net als eerste. Švista schiet op doel. Na een snelle pass probeert Abusada de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Hüseynbəyli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beauchamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Beauchamp geeft de bal voor. Nenashev is nu in balbezit. Nenashev schiet op doel. Fingr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Aimla geeft een lange en hoge pass. Young speelt de bal door. Beauchamp heeft problemen om de bal te vangen. Švadlena is nu in balbezit. Švadlena schiet op doel. Espot bokst de bal weg.

41e minuut.
Domide rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Domide zal de hoekschop nemen. Nenashev springt en kopt de bal. Fingr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - Excursio F. C. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sezimovo Ústí 40%, Excursio F. C. 60%.
FK Sezimovo Ústí - Excursio F. C. 0:1

55e minuut.
Täuber speelt de bal door. Domide rent richting de bal. Domide geeft de bal voor. Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynbəyli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Švista controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Šemeginas komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Young probeert naar een medespeler te passen. Tujka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tujka geeft een hoge lob. Švadlena rent richting de bal. Švadlena draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Hüseynbəyli met een snelle inworp. Beauchamp is nu in balbezit. Beauchamp speelt de bal door. Hüseynbəyli geeft een lange en hoge pass. Peppler rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Täuber neemt de hoekschop. Fingr met een sublieme pass. Hruštička kopt de bal weg. Švadlena bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlena draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Sezimovo Ústí - Excursio F. C. 1:1

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Šemeginas stond buitenspel. Munkvold komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Munkvold probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Tujka met een snelle inworp. Štigler rent richting de bal. Štigler geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Rejžák passt de bal zonder na te denken. Komárek rent richting de bal. Komárek geeft de bal voor. Švadlena bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - Excursio F. C. 2:1

78e minuut.
Šemeginas passt de bal zonder na te denken. Daar is Bělehrádek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munkvold met een sublieme pass. Domide is nu in balbezit. Domide geeft een lange en hoge pass. Fingr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muñoz komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Aimla geeft een lange en hoge pass. Komárek geeft de bal voor. Štigler bereikt de bal nog maar net als eerste. Štigler geeft een lange en hoge pass. Švadlena springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - Excursio F. C. 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sezimovo Ústí 42%, Excursio F. C. 58%.
FK Sezimovo Ústí - Excursio F. C. 3:1