Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Carmen Lukavice FC RIJNDIJK II
Smrtka 3 Tactiek FCR343
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
30.9 gemiddelde waardering 54.5
weak Schieten formidable
average Passen very good
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Wiatrak met een sublieme pass. Virgola met een sublieme pass. Azócar geeft een lange en hoge pass. Ağadan heeft problemen om de bal te vangen. Ağadan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Manhoef rent richting de bal. Manhoef draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Virgola verovert de bal door een tackle van achteren. Vrsaljko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrsaljko met een sublieme pass. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FC RIJNDIJK II 0:1

11e minuut.
Vrsaljko met een snelle inworp. Virgola is nu in balbezit. Virgola geeft een lange en hoge pass. Ağadan krijgt zijn hoofd ertegen. Sumarna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Dobor is nu in balbezit. Dobor passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Manhoef de bal. Manhoef draait met de bal, schiet en ... Sumarna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Haar met een snelle inworp. Virgola geeft een hoge lob. Ağadan springt en kopt de bal. Sumarna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FC RIJNDIJK II 0:2

18e minuut.
Dobor passt de bal zonder na te denken. Virgola rent richting de bal. Virgola geeft de bal voor. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan draait met de bal, schiet en ... Sumarna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Dobor geeft de bal voor. Tunalı is nu in balbezit. van der Haar rent richting de bal. van der Haar geeft een lange en hoge pass. Ağadan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Manhoef geeft de bal voor. Kocman kan de bal niet met de borst controleren. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FC RIJNDIJK II 0:3

32e minuut.
Vrsaljko geeft een lange en hoge pass. Ağadan kopt de bal weg. Tunalı heeft problemen om de bal te vangen. Tunalı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FC RIJNDIJK II 0:4

34e minuut.
Vrsaljko probeert naar een medespeler te passen. Manhoef rent richting de bal. Manhoef probeert naar een medespeler te passen. Ağadan rent richting de bal. Ağadan draait met de bal, schiet en ... Sumarna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tunalı is nu in balbezit. Tunalı haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FC RIJNDIJK II 0:5

36e minuut.
Tunalı haalt uit met een fantastische trap. Sumarna met een sublieme pass. Vrsaljko kopt de bal weg. Manhoef controleert de bal met de borst. Manhoef schiet op doel. Sumarna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tunalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FC RIJNDIJK II 0:6

44e minuut.
Časnoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Virgola onderschept slim de pass. Virgola speelt de bal door. Manhoef is nu in balbezit. Manhoef haalt uit met een fantastische trap. Sumarna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carmen Lukavice 79%, FC RIJNDIJK II 21%.
FC Carmen Lukavice - FC RIJNDIJK II 0:6

48e minuut.
Virgola rent richting de bal. Virgola passt de bal met de wreef. Azócar bereikt de bal nog maar net als eerste. Azócar geeft een hoge lob. Ağadan springt en kopt de bal. Sumarna bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FC RIJNDIJK II 0:7

54e minuut.
van der Haar passt de bal met de wreef. Daar is Serre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan rent richting de bal. Ağadan schiet op doel. Sumarna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Wiatrak geeft een lange en hoge pass. Ağadan kopt de bal weg. Tunalı rent richting de bal. Tunalı haalt uit met een fantastische trap. Sumarna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FC RIJNDIJK II 0:8

60e minuut.
van der Haar met een sublieme pass. Tunalı rent richting de bal. Tunalı passt de bal zonder na te denken. Azócar rent richting de bal. Azócar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vrsaljko met een snelle inworp. Virgola geeft een hoge lob. Ağadan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FC RIJNDIJK II 0:9

66e minuut.
Azócar is nu in balbezit. Azócar passt de bal zonder na te denken. Virgola probeert naar een medespeler te passen. Ağadan rent richting de bal. Ağadan draait met de bal, schiet en ... Sumarna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tunalı rent richting de bal. Tunalı schiet op doel. Sumarna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FC RIJNDIJK II 0:10

70e minuut.
Dobor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobor passt de bal in één keer door. Azócar bereikt de bal nog maar net als eerste. Azócar geeft de bal voor. Ağadan krijgt zijn hoofd ertegen. Sumarna bokst de bal weg.

72e minuut.
Klungelig pakt Brom de bal. Brom geeft een hoge lob. Azócar met een sublieme pass. Tunalı rent richting de bal. Tunalı probeert naar een medespeler te passen. Sumarna bokst de bal weg.

78e minuut.
Sumarna met een harde bal richting middenveld. Daar is Vrsaljko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serre schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Serre krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Azócar verovert de bal door een tackle van achteren. Azócar met een sublieme pass. Ağadan kan de bal niet met de borst controleren. Ağadan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FC RIJNDIJK II 0:11

83e minuut.
Vrsaljko verovert de bal door een tackle van achteren. Vrsaljko probeert naar een medespeler te passen. Manhoef rent richting de bal. Ağadan rent richting de bal. Ağadan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FC RIJNDIJK II 0:12

84e minuut.
Stach probeert naar een medespeler te passen. Tunalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocman rent richting de bal. Tunalı verovert de bal door een tackle van achteren. Tunalı draait met de bal, schiet en ... Sumarna bokst de bal weg.

87e minuut.
Azócar speelt de bal door. van der Haar rent richting de bal. van der Haar met een sublieme pass. Tunalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalı schiet op doel. Sumarna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carmen Lukavice 77%, FC RIJNDIJK II 23%.
FC Carmen Lukavice - FC RIJNDIJK II 0:12