Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:20
  • Competitiewedstrijd: Cupvictims
  • Stadion: Cronesteyn
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7849
FC RIJNDIJK II FC Carmen Lukavice
FCR343 Tactiek Smrtka 3
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
58.1 gemiddelde waardering 31.7
formidable Schieten average
very good Passen adequate
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Klungelig pakt Virgola de bal. Virgola geeft een lange en hoge pass. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan draait met de bal, schiet en ... Sumarna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - FC Carmen Lukavice 1:0

3e minuut.
Azócar onderschept slim de pass. Azócar speelt de bal door. Vrsaljko probeert naar een medespeler te passen. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan draait met de bal, schiet en ... Sumarna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Azócar passt de bal in één keer door. Ağadan is nu in balbezit. Daar is Ağadan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ağadan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - FC Carmen Lukavice 2:0

5e minuut.
Časnoha probeert naar een medespeler te passen. Mocek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan haalt uit met een fantastische trap. Sumarna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - FC Carmen Lukavice 3:0

10e minuut.
Vrsaljko verovert de bal door een tackle van achteren. Vrsaljko geeft een lange en hoge pass. Ağadan kopt de bal weg. Tunalı heeft problemen om de bal te vangen. Tunalı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Houžvička met de inworp. Rebane speelt de bal door. Tunalı is nu in balbezit. Tunalı draait met de bal, schiet en ... Sumarna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Manhoef draait met de bal, schiet en ... Tunalı bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Virgola neemt de hoekschop. Tunalı krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Inworp. Vrsaljko met een snelle inworp. Rebane bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebane geeft een hoge lob. Ağadan maakt een snoekduik en kopt de bal. Sumarna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Vrsaljko rent richting de bal. Vrsaljko passt de bal in één keer door. Manhoef is nu in balbezit. Manhoef draait met de bal, schiet en ... Sumarna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - FC Carmen Lukavice 4:0

26e minuut.
Demjan heeft problemen om de bal te vangen. Ağadan is nu in balbezit. Manhoef rent richting de bal. Manhoef draait met de bal, schiet en ... Sumarna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - FC Carmen Lukavice 5:0

26e minuut.
Klungelig pakt Demjan de bal. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan heeft problemen om de bal te vangen. Ağadan haalt uit met een fantastische trap. Sumarna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - FC Carmen Lukavice 6:0

27e minuut.
Tunalı probeert naar een medespeler te passen. Daar is Azócar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azócar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Manhoef de bal. Manhoef schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sumarna trapt de bal weg van het doel. Dobor rent richting de bal. Brom begaat een overtreding. Brom krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Daar is Tunalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunalı geeft de bal voor. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - FC Carmen Lukavice 7:0

30e minuut.
Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Návrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan onderschept slim de pass. Manhoef bereikt de bal nog maar net als eerste. Manhoef schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Azócar passt de bal zonder na te denken. Virgola bereikt de bal nog maar net als eerste. Virgola probeert naar een medespeler te passen. Tunalı rent richting de bal. Tunalı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Návrat geeft een hoge lob. Vrsaljko kopt de bal weg. Manhoef bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - FC Carmen Lukavice 8:0

35e minuut.
Mocek passt de bal in één keer door. Manhoef bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrsaljko is nu in balbezit. Manhoef rent richting de bal. Manhoef schiet op doel. Sumarna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Virgola geeft een hoge lob. Tunalı springt en kopt de bal. Houžvička kopt de bal weg. Vrsaljko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrsaljko geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Virgola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virgola met een sublieme pass. Rebane bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalı rent richting de bal. Tunalı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Brom kopt de bal weg. Vrsaljko geeft de bal voor. Tunalı kopt de bal weg. Tunalı rent richting de bal. Tunalı draait met de bal, schiet en ... Sumarna bokst de bal weg. Manhoef rent richting de bal. Manhoef draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - FC Carmen Lukavice 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RIJNDIJK II 23%, FC Carmen Lukavice 77%.
FC RIJNDIJK II - FC Carmen Lukavice 9:0

47e minuut.
Manhoef is nu in balbezit. Manhoef geeft een lange en hoge pass. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - FC Carmen Lukavice 10:0

49e minuut.
Houžvička geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vrsaljko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Azócar geeft een lange en hoge pass. Ağadan maakt een snoekduik en kopt de bal. Sumarna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Markowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Markowski geeft een hoge lob. Tunalı is nu in balbezit. Tunalı schiet op doel. Sumarna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - FC Carmen Lukavice 11:0

52e minuut.
Manhoef controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Houžvička neemt vlug de vrije trap. Dobor kopt de bal weg. Manhoef rent richting de bal. Manhoef schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Vrsaljko probeert naar een medespeler te passen. Manhoef rent richting de bal. Rebane bereikt de bal nog maar net als eerste. Manhoef bereikt de bal nog maar net als eerste. Manhoef schiet op doel. Sumarna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Dobor passt de bal met de wreef. Vrsaljko is nu in balbezit. Vrsaljko geeft een hoge lob. Tunalı rent richting de bal. Tunalı haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Stach met een harde bal richting middenveld. Vrsaljko is nu in balbezit. Vrsaljko passt de bal zonder na te denken. Ağadan rent richting de bal. Ağadan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Tunalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Virgola met een sublieme pass. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan draait met de bal, schiet en ... Sumarna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - FC Carmen Lukavice 12:0

72e minuut.
Azócar is nu in balbezit. Azócar geeft de bal voor. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - FC Carmen Lukavice 13:0

76e minuut.
Daar is Tunalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virgola bereikt de bal nog maar net als eerste. Virgola probeert naar een medespeler te passen. Tunalı rent richting de bal. Tunalı haalt uit met een fantastische trap. Paal!

79e minuut.
Virgola passt de bal zonder na te denken. Daar is Rebane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebane passt de bal zonder na te denken. Azócar bereikt de bal nog maar net als eerste. Azócar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Virgola is nu in balbezit. Virgola passt de bal in één keer door. Ağadan rent richting de bal. Ağadan draait met de bal, schiet en ... Sumarna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - FC Carmen Lukavice 14:0

86e minuut.
Manhoef onderschept slim de pass. Rebane rent richting de bal. Rebane passt de bal zonder na te denken. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan draait met de bal, schiet en ... Sumarna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Mocek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrak onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mocek. Wiatrak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Wiatrak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Houžvička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan draait met de bal, schiet en ... Sumarna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - FC Carmen Lukavice 15:0

89e minuut.
Tunalı is nu in balbezit. Tunalı geeft een lange en hoge pass. Návrat rent richting de bal. Rebane onderschept slim de pass. Rebane schiet op doel. Sumarna bokst de bal weg. Manhoef rent richting de bal. Manhoef draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - FC Carmen Lukavice 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RIJNDIJK II 22%, FC Carmen Lukavice 78%.
FC RIJNDIJK II - FC Carmen Lukavice 16:0