Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:20
  • Competitiewedstrijd: Cupvictims
  • Stadion: Cronesteyn
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8909
FC RIJNDIJK II Excursio F. C.
FCR442 Tactiek RRDT
59% Balbezit 41%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 8
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
65 gemiddelde waardering 47.9
formidable Schieten solid
excellent Passen good
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Virgola speelt de bal door. Klungelig pakt Kniaź de bal. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Kniaź verovert de bal door een tackle van achteren. Kniaź draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Täuber speelt de bal door. Domide rent richting de bal. Azócar begaat een overtreding. Azócar krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Kniaź is nu in balbezit. Aimla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kniaź raakt geblesseerd tijdens het duel. Parduh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kniaź maakt een snoekduik en kopt de bal. Espot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Aimla de bal. Espot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Vrsaljko rent richting de bal. Vrsaljko speelt de bal door. Azócar rent richting de bal. Azócar geeft een lange en hoge pass. Kniaź geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Cheng-Sin is nu in balbezit. Cheng-Sin geeft de bal voor. Klungelig pakt Aimla de bal. Kniaź bereikt de bal nog maar net als eerste. Kniaź haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - Excursio F. C. 1:0

25e minuut.
Inguilla geeft een lange en hoge pass. Bělehrádek kopt de bal weg. Kniaź bereikt de bal nog maar net als eerste. Kniaź draait met de bal, schiet en ... Espot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - Excursio F. C. 2:0

27e minuut.
Vrsaljko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrsaljko passt de bal met de wreef. Cheng-Sin is nu in balbezit. Cheng-Sin geeft de bal voor. Parduh maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - Excursio F. C. 3:0

31e minuut.
Tyczka rent richting de bal. Tyczka passt de bal zonder na te denken. Inguilla heeft problemen om de bal te vangen. Nenashev verovert de bal door een tackle van achteren. Nenashev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Domide rent richting de bal. Domide passt de bal met de wreef. Peppler probeert naar een medespeler te passen. Nenashev heeft problemen om de bal te vangen. Nenashev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RIJNDIJK II 42%, Excursio F. C. 58%.
FC RIJNDIJK II - Excursio F. C. 3:0

51e minuut.
Virgola heeft problemen om de bal te vangen. Täuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Täuber met een sublieme pass. Peppler rent richting de bal. Peppler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Inguilla geeft een hoge lob. Cheng-Sin rent richting de bal. Hüseynbəyli maakt een afschuwelijke overtreding. Hüseynbəyli krijgt een gele kaart. Cheng-Sin kopt de bal weg. Kniaź is nu in balbezit. Met opzet legt Aimla zijn tegenspeler op de grond. Aimla krijgt een gele kaart. Kniaź is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parduh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kniaź rent richting de bal. Kniaź schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Kniaź passt de bal met de wreef. Cheng-Sin heeft problemen om de bal te vangen. Cheng-Sin geeft een hoge lob. Kniaź springt en kopt de bal. Espot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Azócar geeft de bal voor. Aimla rent richting de bal. Kniaź onderschept slim de pass. Kniaź haalt uit met een fantastische trap. Espot maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - Excursio F. C. 4:0

60e minuut.
Inworp. Šemeginas komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Virgola rent richting de bal. Kniaź is nu in balbezit. Virgola bereikt de bal nog maar net als eerste. Virgola draait met de bal, schiet en ... Espot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - Excursio F. C. 5:0

63e minuut.
Cheng-Sin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beauchamp is nu in balbezit. Kniaź onderschept slim de pass. Kniaź schiet op doel. Espot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - Excursio F. C. 6:0

67e minuut.
Virgola bereikt de bal nog maar net als eerste. Virgola passt de bal zonder na te denken. Kniaź is nu in balbezit. Kniaź schiet op doel. Espot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - Excursio F. C. 7:0

68e minuut.
Vrsaljko rent richting de bal. Vrsaljko probeert naar een medespeler te passen. Cheng-Sin rent richting de bal. Cheng-Sin geeft een hoge lob. Kniaź maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - Excursio F. C. 8:0

70e minuut.
Peppler passt de bal met de wreef. Parduh is nu in balbezit. Abusada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parduh roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Parduh kan niet meer verder spelen. van der Haar komt het veld opgelopen. Munkvold komt het veld opgelopen. Vrsaljko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Azócar is nu in balbezit. Bělehrádek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Azócar raakt geblesseerd tijdens het duel. Kniaź legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - Excursio F. C. 9:0

78e minuut.
Hüseynbəyli probeert naar een medespeler te passen. Domide speelt de bal door. Munkvold probeert naar een medespeler te passen. Peppler is nu in balbezit. Peppler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cheng-Sin geeft een hoge lob. van der Haar is nu in balbezit. Abusada legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Abusada krijgt een gele kaart. van der Haar raakt geblesseerd tijdens het duel. Muñoz komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kniaź neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - Excursio F. C. 10:0

86e minuut.
Wiatrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hüseynbəyli met een snelle inworp. Munkvold geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RIJNDIJK II 40%, Excursio F. C. 60%.
FC RIJNDIJK II - Excursio F. C. 10:0