Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Excursio F. C. FC RIJNDIJK II
RRDT Tactiek FCR343
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.1 gemiddelde waardering 56.9
solid Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Mammoliti speelt de bal door. van der Haar is nu in balbezit. Domide tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van der Haar roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. van der Haar kan niet meer verder spelen. Cheng-Sin komt het veld opgelopen. Azócar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bělehrádek rent richting de bal. Tunalı onderschept slim de pass. Tunalı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - FC RIJNDIJK II 0:1

10e minuut.
Vrsaljko rent richting de bal. Vrsaljko met een sublieme pass. Manhoef bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalı is nu in balbezit. Tunalı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - FC RIJNDIJK II 0:2

12e minuut.
Azócar passt de bal met de wreef. Cheng-Sin probeert naar een medespeler te passen. Tunalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Cheng-Sin kopt de bal weg. Klungelig pakt Tunalı de bal. Cheng-Sin rent richting de bal. Cheng-Sin geeft een hoge lob. Manhoef springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Manhoef bereikt de bal nog maar net als eerste. Manhoef schiet op doel. Espot werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Beauchamp heeft problemen om de bal te vangen. Manhoef verovert de bal door een tackle van achteren. Rebane bereikt de bal nog maar net als eerste. Manhoef rent richting de bal. Manhoef geeft een hoge lob. Espot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Domide rent richting de bal. Domide geeft een hoge lob. Dobor heeft problemen om de bal te vangen. Peppler bereikt de bal nog maar net als eerste. Peppler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Young passt de bal zonder na te denken. Hüseynbəyli speelt de bal door. Peppler rent richting de bal. Peppler draait met de bal, schiet en ... Mammoliti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - FC RIJNDIJK II 1:2

41e minuut.
Hüseynbəyli rent richting de bal. Hüseynbəyli geeft de bal voor. Peppler bereikt de bal nog maar net als eerste. Peppler draait met de bal, schiet en ... Mammoliti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Excursio F. C. - FC RIJNDIJK II 2:2

43e minuut.
Rebane passt de bal zonder na te denken. Daar is Dobor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobor geeft een lange en hoge pass. Cheng-Sin rent richting de bal. Cheng-Sin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynbəyli speelt de bal door. Nenashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenashev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - FC RIJNDIJK II 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excursio F. C. 60%, FC RIJNDIJK II 40%.
Excursio F. C. - FC RIJNDIJK II 3:2

49e minuut.
Hüseynbəyli met een snelle inworp. Täuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Täuber passt de bal zonder na te denken. Peppler bereikt de bal nog maar net als eerste. Peppler haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Vrsaljko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Azócar geeft een lange en hoge pass. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan schiet op doel. Espot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Excursio F. C. - FC RIJNDIJK II 3:3

57e minuut.
Ağadan is nu in balbezit. Rebane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan is nu in balbezit. Tunalı rent richting de bal. Tunalı draait met de bal, schiet en ... Espot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Cheng-Sin probeert naar een medespeler te passen. Tunalı is nu in balbezit. Tunalı met een sublieme pass. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Markowski verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Sin is nu in balbezit. Cheng-Sin passt de bal zonder na te denken. Tunalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Manhoef rent richting de bal. Manhoef schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - FC RIJNDIJK II 3:4

65e minuut.
Šemeginas komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Munkvold komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Rebane passt de bal met de wreef. Cheng-Sin is nu in balbezit. Cheng-Sin passt de bal in één keer door. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Daar is Cheng-Sin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheng-Sin probeert naar een medespeler te passen. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan haalt uit met een fantastische trap. Espot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - FC RIJNDIJK II 3:5

81e minuut.
Hüseynbəyli geeft een hoge lob. Peppler bereikt de bal nog maar net als eerste. Šemeginas is nu in balbezit. Šemeginas haalt uit met een fantastische trap. Mammoliti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - FC RIJNDIJK II 4:5

81e minuut.
Muñoz komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Markowski met een sublieme pass. Cheng-Sin met een sublieme pass. Ağadan rent richting de bal. Ağadan haalt uit met een fantastische trap. Muñoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Excursio F. C. - FC RIJNDIJK II 4:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excursio F. C. 61%, FC RIJNDIJK II 39%.
Excursio F. C. - FC RIJNDIJK II 4:6