Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:20
  • Competitiewedstrijd: Cupvictims
  • Stadion: Stadio Olimpico
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6282
FK Sezimovo Ústí FC Carmen Lukavice
okop Tactiek Smrtka 3
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
36 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
60.5 gemiddelde waardering 31.1
excellent Schieten weak
excellent Passen average
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Rejžák met een sublieme pass. Štigler bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahorád bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlena bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlena draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drahorád bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahorád haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - FC Carmen Lukavice 1:0

8e minuut.
Štigler speelt de bal door. Kalán rent richting de bal. Kalán geeft een lange en hoge pass. Drahorád springt en kopt de bal. Sumarna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - FC Carmen Lukavice 2:0

10e minuut.
Kalán verovert de bal door een tackle van achteren. Kalán speelt de bal door. Klungelig pakt Drahorád de bal. Drahorád schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - FC Carmen Lukavice 3:0

12e minuut.
Švadlena is nu in balbezit. Švadlena geeft de bal voor. Daar is Drahorád, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drahorád haalt uit met een fantastische trap. Sumarna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - FC Carmen Lukavice 4:0

14e minuut.
Komárek passt de bal met de wreef. Kalán is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hruštička met een snelle inworp. Kalán geeft een lange en hoge pass. Sumarna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Drahorád de bal. Trvalka bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahorád onderschept slim de pass. Drahorád haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - FC Carmen Lukavice 5:0

18e minuut.
Kalán is nu in balbezit. Kalán probeert naar een medespeler te passen. Švadlena is nu in balbezit. Švadlena draait met de bal, schiet en ... Sumarna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - FC Carmen Lukavice 6:0

20e minuut.
Daar is Švadlena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trvalka rent richting de bal. Švadlena onderschept slim de pass. Švadlena draait met de bal, schiet en ... Drahorád probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Trvalka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ťukal kopt de bal weg. Hruštička met een sublieme pass. Švadlena rent richting de bal. Švadlena haalt uit met een fantastische trap. Sumarna bokst de bal weg. Serre is nu in balbezit. Drahorád onderschept slim de pass. Drahorád draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - FC Carmen Lukavice 7:0

29e minuut.
Tujka verovert de bal door een tackle van achteren. Tujka geeft een hoge lob. Serre is nu in balbezit. Kalán is nu in balbezit. Kalán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Omáčka verovert de bal door een tackle van achteren. Omáčka met een sublieme pass. Štigler bereikt de bal nog maar net als eerste. Štigler geeft een hoge lob. Drahorád springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Klungelig pakt Hruštička de bal. Hruštička geeft een lange en hoge pass. Kalán controleert de bal met de borst. Kalán schiet op doel. Sumarna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - FC Carmen Lukavice 8:0

44e minuut.
Daar is Kalán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalán passt de bal met de wreef. Rejžák rent richting de bal. Rejžák geeft een hoge lob. Švadlena rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sezimovo Ústí 18%, FC Carmen Lukavice 82%.
FK Sezimovo Ústí - FC Carmen Lukavice 8:0

46e minuut.
Drahorád passt de bal met de wreef. Daar is Ťukal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ťukal geeft een hoge lob. Švadlena bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlena schiet op doel. Sumarna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Huba de bal. Drahorád is nu in balbezit. Drahorád schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - FC Carmen Lukavice 9:0

49e minuut.
Švadlena is nu in balbezit. Švadlena passt de bal zonder na te denken. Štigler probeert naar een medespeler te passen. Drahorád bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahorád draait met de bal, schiet en ... Sumarna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Hruštička geeft een hoge lob. Drahorád kopt de bal weg. Štigler bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahorád bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahorád haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Hruštička probeert naar een medespeler te passen. Kalán heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Serre. Serre krijgt een gele kaart. Kalán raakt geblesseerd tijdens het duel. Hruštička met een snel genomen vrije trap. De bal vliegt tegen de lat. Sumarna bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Drahorád bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - FC Carmen Lukavice 10:0

59e minuut.
Mocek met een sublieme pass. Klungelig pakt Demjan de bal. Drahorád verovert de bal door een tackle van achteren. Drahorád draait met de bal, schiet en ... Sumarna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Švadlena rent richting de bal. Švadlena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - FC Carmen Lukavice 11:0

61e minuut.
Tujka geeft de bal voor. Kalán is nu in balbezit. Kalán speelt de bal door. Drahorád rent richting de bal. Drahorád schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Serre is nu in balbezit. Serre geeft een hoge lob. Komárek kopt de bal weg. Ťukal is nu in balbezit. Ťukal geeft een lange en hoge pass. Sumarna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Hruštička kopt de bal weg. Štigler rent richting de bal. Drahorád is nu in balbezit. Drahorád schiet op doel. Sumarna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - FC Carmen Lukavice 12:0

75e minuut.
Kalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalán probeert naar een medespeler te passen. Drahorád bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahorád draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Švadlena bereikt de bal nog maar net als eerste. Štigler is nu in balbezit. Štigler passt de bal met de wreef. Drahorád rent richting de bal. Drahorád schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Demjan rent richting de bal. Švadlena onderschept slim de pass. Serre rent richting de bal. Švadlena verovert de bal door een tackle van achteren. Švadlena schiet op doel. Sumarna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drahorád rent richting de bal. Drahorád haalt uit met een fantastische trap. Sumarna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - FC Carmen Lukavice 13:0

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hruštička geeft de bal voor. Drahorád maakt een snoekduik en kopt de bal. Trvalka is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - FC Carmen Lukavice 14:0

87e minuut.
Klungelig pakt Štigler de bal. Drahorád rent richting de bal. Daar is Štigler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štigler haalt uit met een fantastische trap. Sumarna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - FC Carmen Lukavice 15:0

88e minuut.
Mocek met een sublieme pass. Huba is nu in balbezit. Drahorád verovert de bal door een tackle van achteren. Drahorád schiet op doel. Sumarna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - FC Carmen Lukavice 16:0

90e minuut.
Daar is Omáčka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mocek bereikt de bal nog maar net als eerste. Omáčka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Omáčka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sezimovo Ústí 20%, FC Carmen Lukavice 80%.
FK Sezimovo Ústí - FC Carmen Lukavice 16:0