Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Carmen Lukavice FK Sezimovo Ústí
Smrtka 3 Tactiek okop
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
33 gemiddelde waardering 59
weak Schieten very good
average Passen excellent
good Verdedigen solid


2e minuut.
Hruštička met een snelle inworp. Kalán rent richting de bal. Kalán geeft een lange en hoge pass. Švista maakt een snoekduik en kopt de bal. Sumarna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FK Sezimovo Ústí 0:1

10e minuut.
Komárek met de inworp. Hruštička probeert naar een medespeler te passen. Kalán heeft problemen om de bal te vangen. Kalán geeft een hoge lob. Švadlena krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Švista rent richting de bal. Švista schiet op doel. Sumarna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FK Sezimovo Ústí 0:2

12e minuut.
Časnoha met een sublieme pass. Mocek is nu in balbezit. Švista begaat een overtreding. Švista krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Hruštička met een snelle inworp. Kalán geeft een lange en hoge pass. Huba heeft problemen om de bal te vangen. Švista bereikt de bal nog maar net als eerste. Švista schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalán met een sublieme pass. Návrat rent richting de bal. Švadlena onderschept slim de pass. Švadlena draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Mocek kopt de bal weg. Štigler geeft de bal voor. Kalán rent richting de bal. Kalán geeft de bal voor. Návrat kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Štigler geeft een lange en hoge pass. Daar is Stach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štigler verovert de bal door een tackle van achteren. Štigler geeft een lange en hoge pass. Švadlena krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FK Sezimovo Ústí 0:3

32e minuut.
Kocman heeft problemen om de bal te vangen. Štigler rent richting de bal. Štigler geeft een lange en hoge pass. Švista is nu in balbezit. Švista schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FK Sezimovo Ústí 0:4

35e minuut.
Serre rent richting de bal. Kalán verovert de bal door een tackle van achteren. Kalán passt de bal in één keer door. Švadlena bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlena haalt uit met een fantastische trap. Sumarna bokst de bal weg.

37e minuut.
Štigler rent richting de bal. Štigler geeft de bal voor. Švista rent richting de bal. Švista draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FK Sezimovo Ústí 0:5

38e minuut.
Kalán geeft een hoge lob. Švadlena rent richting de bal. Návrat onderschept slim de pass. Švista onderschept slim de pass. Švista schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ťukal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ťukal geeft een lange en hoge pass. Kalán met een sublieme pass. Švadlena is nu in balbezit. Švadlena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Huba bereikt de bal nog maar net als eerste. Švista onderschept slim de pass. Švista met een sublieme pass. Švadlena bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlena haalt uit met een fantastische trap. Sumarna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Štigler probeert naar een medespeler te passen. Kalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalán passt de bal met de wreef. Švadlena is nu in balbezit. Švadlena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carmen Lukavice 76%, FK Sezimovo Ústí 24%.
FC Carmen Lukavice - FK Sezimovo Ústí 0:5

46e minuut.
Hruštička rent richting de bal. Hruštička speelt de bal door. Daar is Kalán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalán schiet op doel. Sumarna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FK Sezimovo Ústí 0:6

49e minuut.
Kalán rent richting de bal. Kalán probeert naar een medespeler te passen. Návrat is nu in balbezit. Švadlena verovert de bal door een tackle van achteren. Švadlena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Demjan is nu in balbezit. Hruštička onderschept slim de pass. Hruštička passt de bal zonder na te denken. Švadlena rent richting de bal. Švadlena draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Štigler verovert de bal door een tackle van achteren. Štigler speelt de bal door. Švadlena heeft problemen om de bal te vangen. Švadlena schiet op doel. Sumarna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carmen Lukavice - FK Sezimovo Ústí 0:7

63e minuut.
Návrat geeft de bal voor. Kalán rent richting de bal. Kalán met een sublieme pass. Švadlena is nu in balbezit. Švadlena haalt uit met een fantastische trap. Sumarna bokst de bal weg.

65e minuut.
Serre geeft een hoge lob. Qəzənfərov is nu in balbezit. Brom is nu in balbezit. Brom geeft een lange en hoge pass. Mocek krijgt zijn hoofd ertegen. Fingr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Švista geeft de bal voor. Daar is Demjan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serre probeert naar een medespeler te passen. Švadlena rent richting de bal. Švadlena schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Daar is Stach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Švista bereikt de bal nog maar net als eerste. Švista passt de bal zonder na te denken. Švadlena is nu in balbezit. Švadlena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carmen Lukavice 68%, FK Sezimovo Ústí 32%.
FC Carmen Lukavice - FK Sezimovo Ústí 0:7