Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hoocee Rautalaakso Rangers
442L Tactiek 442
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
37 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 27.3
uitmuntend Schieten matig
zeer goed Passen zwak
zeer goed Verdedigen matig


1e minuut.
Scorzelli heeft problemen om de bal te vangen. Niittyluoto rent richting de bal. Scorzelli onderschept slim de pass. Scorzelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hoocee - Rautalaakso Rangers 1:0

4e minuut.
Torvinen rent richting de bal. Scorzelli verovert de bal door een tackle van achteren. Scorzelli geeft een lange en hoge pass. Santala bereikt de bal nog maar net als eerste. Santala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hoocee - Rautalaakso Rangers 2:0

6e minuut.
Välikorpi geeft een hoge lob. Scorzelli kopt de bal weg. Santala bereikt de bal nog maar net als eerste. Santala draait met de bal, schiet en ... Leponiemi probeert de bal aan de voet te houden. Hietanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pitkäranta zal de hoekschop nemen. De bal raakt de paal. Hietanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hoocee - Rautalaakso Rangers 3:0

7e minuut.
Pitkäranta met een snelle inworp. Välikorpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Välikorpi geeft de bal voor. Santala bereikt de bal nog maar net als eerste. Santala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pitkäranta is nu in balbezit. Niittyluoto verovert de bal door een tackle van achteren. Niittyluoto probeert naar een medespeler te passen. Teppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Teppo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Scorzelli speelt de bal door. Leponiemi is nu in balbezit. Santala onderschept slim de pass. Santala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hoocee - Rautalaakso Rangers 4:0

15e minuut.
Niittyluoto rent richting de bal. Välikorpi rent richting de bal. Välikorpi probeert naar een medespeler te passen. Santala is nu in balbezit. Santala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Klungelig pakt Koskenkorva de bal. Koskenkorva geeft een lange en hoge pass. Scorzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scorzelli draait met de bal, schiet en ... Hietanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hoocee - Rautalaakso Rangers 5:0

24e minuut.
Koskenkorva rent richting de bal. Koskenkorva passt de bal in één keer door. Santala rent richting de bal. Santala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hoocee - Rautalaakso Rangers 6:0

33e minuut.
Saarnio geeft de bal voor. Santakangas kopt de bal weg. Mikola probeert de bal met de borst te controleren. Scorzelli is nu in balbezit. Scorzelli schiet op doel. Hietanen bokst de bal weg. Scorzelli is nu in balbezit. Scorzelli draait met de bal, schiet en ... Hietanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mikola heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Välikorpi speelt de bal door. Santala rent richting de bal. Santala passt de bal met de wreef. Scorzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scorzelli schiet op doel. Hietanen bokst de bal weg.

37e minuut.
Tammenoksa verovert de bal door een tackle van achteren. Santakangas geeft een hoge lob. Leponiemi heeft problemen om de bal te vangen. Scorzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scorzelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Mikola geeft een hoge lob. Inworp. Pitkäranta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scorzelli rent richting de bal. Scorzelli geeft de bal voor. Hietanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Daar is Santala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santala passt de bal zonder na te denken. Scorzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scorzelli haalt uit met een fantastische trap. Hietanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hoocee - Rautalaakso Rangers 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hoocee 23%, Rautalaakso Rangers 77%.
hoocee - Rautalaakso Rangers 7:0

47e minuut.
Leponiemi is nu in balbezit. Santala verovert de bal door een tackle van achteren. Santala passt de bal zonder na te denken. Scorzelli is nu in balbezit. Scorzelli schiet op doel. Hietanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Scorzelli is nu in balbezit. Mikola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Scorzelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Scorzelli legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
hoocee - Rautalaakso Rangers 8:0

52e minuut.
Scorzelli passt de bal in één keer door. Santala bereikt de bal nog maar net als eerste. Santala passt de bal zonder na te denken. Scorzelli is nu in balbezit. Scorzelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Santala verovert de bal door een tackle van achteren. Santala probeert naar een medespeler te passen. Scorzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Santala rent richting de bal. Santala draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Scorzelli rent richting de bal. Scorzelli haalt uit met een fantastische trap. Hietanen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hoocee - Rautalaakso Rangers 9:0

59e minuut.
Metsäkylä geeft de bal voor. Saarnio bereikt de bal nog maar net als eerste. Santakangas geeft een lange en hoge pass. Scorzelli kan de bal niet met de borst controleren. Scorzelli schiet op doel. Hietanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leponiemi is nu in balbezit. Santala onderschept slim de pass. Santala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hoocee - Rautalaakso Rangers 10:0

62e minuut.
Koskenkorva met de inworp. Santakangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Santakangas geeft de bal voor. Scorzelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Hietanen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hoocee - Rautalaakso Rangers 11:0

64e minuut.
Hietanen neemt vlug de vrije trap. Koskenkorva rent richting de bal. Koskenkorva passt de bal zonder na te denken. Santala rent richting de bal. Santala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Torvinen de bal onder controle te krijgen. Scorzelli is nu in balbezit. Scorzelli speelt de bal door. Santala rent richting de bal. Santala draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hietanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Santakangas geeft de bal voor. Daar is Leponiemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santala bereikt de bal nog maar net als eerste. Santala schiet op doel. Hietanen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Scorzelli speelt de bal door. Koskenkorva is nu in balbezit. Koskenkorva geeft een lange en hoge pass. Santala is nu in balbezit. Santala draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Santakangas rent richting de bal. Santakangas passt de bal met de wreef. Santala is nu in balbezit. Santala draait met de bal, schiet en ... Hietanen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hoocee - Rautalaakso Rangers 12:0

85e minuut.
Välikorpi rent richting de bal. Välikorpi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Santala de bal. Santala schiet op doel. Hietanen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hoocee - Rautalaakso Rangers 13:0

87e minuut.
Klungelig pakt Santala de bal. Santala draait met de bal, schiet en ... Leponiemi probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Koskenkorva neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Hietanen trapt de bal weg. Välikorpi is nu in balbezit. Välikorpi probeert naar een medespeler te passen. Santala is nu in balbezit. Santala draait met de bal, schiet en ... Hietanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
hoocee - Rautalaakso Rangers 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hoocee 33%, Rautalaakso Rangers 67%.
hoocee - Rautalaakso Rangers 14:0