Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mao International Reconquista FFC
4-4-2 2.1 New Tactiek 2vs2
52% Balbezit 48%
9% Spel op eigen helft 91%
56 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
68.2 gemiddelde waardering 59.5
outstanding Schieten solid
outstanding Passen excellent
excellent Verdedigen incredible


5e minuut.
Pirk speelt de bal door. Klungelig pakt Krawężnik de bal. Krawężnik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Maric de bal onder controle te krijgen. Armelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Reconquista FFC 1:0

8e minuut.
Dzielski probeert naar een medespeler te passen. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawężnik passt de bal zonder na te denken. Pirk is nu in balbezit. Pirk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Dzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzielski probeert naar een medespeler te passen. Maric bereikt de bal nog maar net als eerste. Maric schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Reconquista FFC 2:0

12e minuut.
Cunsolo kopt de bal weg. Dzielski rent richting de bal. Dzielski passt de bal in één keer door. Daar is Krawężnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krawężnik schiet op doel. Armelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maric controleert de bal met de borst. Maric schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Reconquista FFC 3:0

14e minuut.
Krawężnik is nu in balbezit. Krawężnik passt de bal zonder na te denken. Maric rent richting de bal. Maric draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Reconquista FFC 4:0

17e minuut.
Dzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzielski passt de bal in één keer door. Krawężnik rent richting de bal. Krawężnik draait met de bal, schiet en ... Armelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Reconquista FFC 5:0

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pirk met een snelle inworp. Goitia Peña speelt de bal door. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawężnik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goitia Peña zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pirk probeert naar een medespeler te passen. Maric is nu in balbezit. Maric schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawężnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Reconquista FFC 6:0

19e minuut.
Kolenda speelt de bal door. Klungelig pakt Špoljarić de bal. Inworp. Dzielski met een snelle inworp. Cunsolo probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pirk is nu in balbezit. Pirk passt de bal zonder na te denken. Maric bereikt de bal nog maar net als eerste. Maric schiet op doel. Armelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Reconquista FFC 7:0

25e minuut.
Kinderevičius speelt de bal door. Goitia Peña rent richting de bal. Goitia Peña passt de bal met de wreef. Maric is nu in balbezit. Maric schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Reconquista FFC 8:0

27e minuut.
Grethen rent richting de bal. Goitia Peña onderschept slim de pass. Goitia Peña passt de bal met de wreef. Maric is nu in balbezit. Maric haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krawężnik is nu in balbezit. Krawężnik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Reconquista FFC 9:0

30e minuut.
Joller speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dzielski met de inworp. Cunsolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunsolo passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Maric is nu in balbezit. Maric passt de bal in één keer door. Krawężnik is nu in balbezit. Krawężnik schiet op doel. Armelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Reconquista FFC 10:0

33e minuut.
Pirk met een snelle inworp. Goitia Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia Peña passt de bal met de wreef. Maric is nu in balbezit. Maric schiet op doel. Armelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dzielski probeert naar een medespeler te passen. Krawężnik rent richting de bal. Krawężnik schiet op doel. Armelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dzielski is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dzielski zal de hoekschop nemen. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawężnik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Łeptuch geeft een hoge lob. Cunsolo met een sublieme pass. Krawężnik is nu in balbezit. Krawężnik draait met de bal, schiet en ... Armelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Reconquista FFC 11:0

40e minuut.
Dzielski met een snelle inworp. Cunsolo speelt de bal door. Krawężnik is nu in balbezit. Krawężnik draait met de bal, schiet en ... Armelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Reconquista FFC 12:0

40e minuut.
Pirk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goitia Peña rent richting de bal. Goitia Peña passt de bal met de wreef. Krawężnik is nu in balbezit. Krawężnik draait met de bal, schiet en ... Armelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dzielski rent richting de bal. Dzielski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Reconquista FFC 13:0

42e minuut.
Kinderevičius rent richting de bal. Goitia Peña probeert naar een medespeler te passen. Krawężnik rent richting de bal. Krawężnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Reconquista FFC 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mao International 11%, Reconquista FFC 89%.
Mao International - Reconquista FFC 14:0

47e minuut.
Cunsolo probeert naar een medespeler te passen. Maric is nu in balbezit. Maric met een sublieme pass. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawężnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Reconquista FFC 15:0

48e minuut.
Pirk is nu in balbezit. Pirk passt de bal in één keer door. Krawężnik is nu in balbezit. Maric rent richting de bal. Maric haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Cunsolo rent richting de bal. Cunsolo met een sublieme pass. Krawężnik heeft problemen om de bal te vangen. Krawężnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Reconquista FFC 16:0

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Grethen de bal onder controle te krijgen. Cunsolo speelt de bal door. Maric bereikt de bal nog maar net als eerste. Maric schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Reconquista FFC 17:0

53e minuut.
Goitia Peña kopt de bal weg. Maric bereikt de bal nog maar net als eerste. Maric probeert naar een medespeler te passen. Krawężnik heeft problemen om de bal te vangen. Krawężnik haalt uit met een fantastische trap. Armelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pirk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Reconquista FFC 18:0

54e minuut.
Hanoune geeft de bal voor. Pirk kopt de bal weg. Krawężnik is nu in balbezit. Krawężnik schiet op doel. Armelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Reconquista FFC 19:0

55e minuut.
Łeptuch passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pirk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Krawężnik kan de bal niet met de borst controleren. Krawężnik schiet op doel. Armelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Reconquista FFC 20:0

59e minuut.
Cunsolo met een sublieme pass. Klungelig pakt Pirk de bal. Pirk met een sublieme pass. Klungelig pakt Maric de bal. Maric draait met de bal, schiet en ... Armelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Daar is Grethen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzielski onderschept slim de pass. Dzielski passt de bal in één keer door. Maric is nu in balbezit. Maric haalt uit met een fantastische trap. Armelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pirk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirk geeft een hoge lob. Krawężnik is nu in balbezit. Krawężnik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Armelli trapt de bal weg. Goitia Peña kopt de bal weg. Maric is nu in balbezit. Maric haalt uit met een fantastische trap. Armelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Reconquista FFC 21:0

64e minuut.
Cunsolo met een sublieme pass. Goitia Peña met een sublieme pass. Maric met een sublieme pass. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawężnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Reconquista FFC 22:0

65e minuut.
Cunsolo speelt de bal door. Dzielski rent richting de bal. Dzielski speelt de bal door. Klungelig pakt Maric de bal. Maric draait met de bal, schiet en ... Armelli bokst de bal weg.

67e minuut.
Cunsolo passt de bal zonder na te denken. Pirk speelt de bal door. Krawężnik rent richting de bal. Krawężnik schiet op doel. Armelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Reconquista FFC 23:0

68e minuut.
Pirk kopt de bal weg. Maric is nu in balbezit. Maric passt de bal met de wreef. Krawężnik is nu in balbezit. Krawężnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Goitia Peña kopt de bal weg. Maric is nu in balbezit. Maric passt de bal met de wreef. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawężnik draait met de bal, schiet en ... Armelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goitia Peña met een snelle inworp. Pirk speelt de bal door. Maric bereikt de bal nog maar net als eerste. Maric haalt uit met een fantastische trap. Armelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Dzielski passt de bal in één keer door. Krawężnik is nu in balbezit. Maric is nu in balbezit. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawężnik schiet op doel. Armelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maric bereikt de bal nog maar net als eerste. Maric schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Reconquista FFC 24:0

76e minuut.
Goitia Peña is nu in balbezit. Goitia Peña probeert naar een medespeler te passen. Maric rent richting de bal. Maric haalt uit met een fantastische trap. Armelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Reconquista FFC 25:0

78e minuut.
Łeptuch met een sublieme pass. Goitia Peña speelt de bal door. Krawężnik rent richting de bal. Krawężnik haalt uit met een fantastische trap. Armelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Łeptuch verovert de bal door een tackle van achteren. Farri geeft de bal voor. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Maric bereikt de bal nog maar net als eerste. Maric schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krawężnik rent richting de bal. Krawężnik schiet op doel. Armelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Reconquista FFC 26:0

83e minuut.
Łeptuch onderschept slim de pass. Cunsolo met een sublieme pass. Krawężnik rent richting de bal. Dzielski is nu in balbezit. Dzielski haalt uit met een fantastische trap. Armelli bokst de bal weg. Krawężnik is nu in balbezit. Dzielski rent richting de bal. Krawężnik is nu in balbezit. Dzielski geeft de bal voor. Maric springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pirk controleert de bal met de borst. Pirk passt de bal met de wreef. Krawężnik is nu in balbezit. Krawężnik schiet op doel. Armelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Reconquista FFC 27:0

88e minuut.
Dzielski met de inworp. Cunsolo rent richting de bal. Cunsolo passt de bal zonder na te denken. Maric rent richting de bal. Maric haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pirk probeert naar een medespeler te passen. Maric rent richting de bal. Maric draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Reconquista FFC 28:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mao International 7%, Reconquista FFC 93%.
Mao International - Reconquista FFC 28:0