Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mao International FC BANDIA
2 Vs 2 Tactiek 2vs2
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 60.7
very good Schieten outstanding
adequate Passen solid
good Verdedigen formidable


2e minuut.
Turcu met een snelle inworp. Reynoso probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Turcu neemt de hoekschop. Reynoso kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Turcu neemt de hoekschop. Baranyi springt en kopt de bal. Marnini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Turcu speelt de bal door. Johannisbauer speelt de bal door. Domínguez is nu in balbezit. Sanamyan rent richting de bal. Sanamyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sanamyan is nu in balbezit. Tikkanen met een sublieme pass. Reynoso kopt de bal weg. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan draait met de bal, schiet en ... Tikkanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - FC BANDIA 1:0

15e minuut.
Turcu verovert de bal door een tackle van achteren. Felici verovert de bal door een tackle van achteren. Felici met een sublieme pass. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan draait met de bal, schiet en ... Tikkanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - FC BANDIA 2:0

20e minuut.
Turcu is nu in balbezit. Turcu geeft een hoge lob. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi schiet op doel. Marnini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - FC BANDIA 2:1

23e minuut.
Klungelig pakt Reynoso de bal. Reynoso geeft een hoge lob. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Domínguez met de inworp. Turcu is nu in balbezit. Turcu speelt de bal door. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Turcu passt de bal in één keer door. Baranyi is nu in balbezit. Reynoso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reynoso krijgt een gele kaart. Baranyi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Turcu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Marnini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Marnini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Reynoso verovert de bal door een tackle van achteren. Reynoso geeft een lange en hoge pass. Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan schiet op doel. Tikkanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - FC BANDIA 3:1

44e minuut.
Ercin is nu in balbezit. Ercin probeert naar een medespeler te passen. Baranyi rent richting de bal. Baranyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - FC BANDIA 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mao International 42%, FC BANDIA 58%.
Mao International - FC BANDIA 3:2

46e minuut.
Gerets met een sublieme pass. Baranyi rent richting de bal. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi verovert de bal door een tackle van achteren. Baranyi haalt uit met een fantastische trap. Marnini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Reynoso rent richting de bal. Turcu onderschept slim de pass. Turcu met een sublieme pass. Baranyi rent richting de bal. Baranyi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Generati is nu in balbezit. Generati geeft de bal voor. Klungelig pakt Sanamyan de bal. Sanamyan draait met de bal, schiet en ... Tikkanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Johannisbauer rent richting de bal. Johannisbauer met een sublieme pass. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi haalt uit met een fantastische trap. Marnini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mao International - FC BANDIA 3:3

59e minuut.
Baranyi kan de bal niet met de borst controleren. Reynoso rent richting de bal. Baranyi verovert de bal door een tackle van achteren. Baranyi schiet op doel. Marnini probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Marnini trapt de bal weg van het doel. Turcu probeert naar een medespeler te passen. Reynoso rent richting de bal. Baranyi onderschept slim de pass. Baranyi schiet op doel. Marnini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - FC BANDIA 3:4

62e minuut.
Valenzia geeft een lange en hoge pass. Turcu rent richting de bal. Turcu geeft de bal voor. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Baranyi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lakatos komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Reynoso rent richting de bal. Reynoso met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Lakatos de bal onder controle te krijgen. Lakatos haalt uit met een fantastische trap. Marnini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - FC BANDIA 3:5

75e minuut.
Valenzia onderschept slim de pass. Valenzia geeft een hoge lob. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan draait met de bal, schiet en ... Tikkanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - FC BANDIA 4:5

78e minuut.
Turcu geeft een hoge lob. Reynoso is nu in balbezit. Lakatos onderschept slim de pass. Lakatos schiet op doel. Marnini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - FC BANDIA 4:6

80e minuut.
Inworp. Turcu met een snelle inworp. Lakatos rent richting de bal. Lakatos schiet op doel. Marnini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - FC BANDIA 4:7

81e minuut.
Sanamyan met een snelle inworp. Reynoso controleert de bal met de borst. Lakatos onderschept slim de pass. Lakatos haalt uit met een fantastische trap. Marnini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - FC BANDIA 4:8

83e minuut.
Valenzia geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turcu met de inworp. Lakatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakatos draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Reynoso is nu in balbezit. Turcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcu probeert naar een medespeler te passen. Lakatos rent richting de bal. Lakatos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lakatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakatos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - FC BANDIA 4:9

88e minuut.
Sanamyan met een sublieme pass. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso geeft een lange en hoge pass. Lakatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakatos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mao International 66%, FC BANDIA 34%.
Mao International - FC BANDIA 4:9