Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BANDIA Mao International
2vs2 Tactiek 2 Vs 2
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 44.6
very good Schieten solid
solid Passen adequate
very good Verdedigen good


4e minuut.
Biagiotti geeft de bal voor. Inworp. Sanamyan met de inworp. Reynoso rent richting de bal. Reynoso schiet op doel. Tikkanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Turcu met een snelle inworp. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerofolini verovert de bal door een tackle van achteren. Cerofolini draait met de bal, schiet en ... Marnini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANDIA - Mao International 1:0

25e minuut.
Reynoso geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turcu met een snelle inworp. Daar is Cerofolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerofolini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cerofolini rent richting de bal. Reynoso is nu in balbezit. Cerofolini verovert de bal door een tackle van achteren. Cerofolini draait met de bal, schiet en ... Marnini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Cerofolini is nu in balbezit. Cerofolini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Reynoso is nu in balbezit. Turcu onderschept slim de pass. Cerofolini is nu in balbezit. Cerofolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANDIA - Mao International 2:0

31e minuut.
Cerofolini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reynoso probeert naar een medespeler te passen. Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap. Tikkanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANDIA - Mao International 2:1

35e minuut.
Inworp. Sanamyan met een snelle inworp. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerofolini verovert de bal door een tackle van achteren. Cerofolini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Cerofolini probeert de bal aan de voet te houden. Turcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcu geeft de bal voor. Marnini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Cerofolini rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANDIA - Mao International 3:1

45e minuut.
Reynoso met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Turcu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cerofolini krijgt zijn hoofd ertegen. Marnini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANDIA - Mao International 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BANDIA 55%, Mao International 45%.
FC BANDIA - Mao International 4:1

48e minuut.
Cerofolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerofolini onderschept slim de pass. Cerofolini haalt uit met een fantastische trap. Marnini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANDIA - Mao International 5:1

50e minuut.
Maestrello passt de bal met de wreef. Locatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Locatelli geeft een hoge lob. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan draait met de bal, schiet en ... Tikkanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Generati geeft een hoge lob. Inworp. Turcu met de inworp. Cerofolini rent richting de bal. Cerofolini draait met de bal, schiet en ... Paal!

54e minuut.
Gervasi passt de bal met de wreef. Sanamyan is nu in balbezit. Klungelig pakt Sanamyan de bal. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap. Tikkanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Inworp. Turcu met de inworp. Reynoso probeert de bal met de borst te controleren. Cerofolini rent richting de bal. Cerofolini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Turcu verovert de bal door een tackle van achteren. Turcu speelt de bal door. Cerofolini rent richting de bal. Cerofolini draait met de bal, schiet en ... Marnini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Daar is Cerofolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerofolini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANDIA - Mao International 6:1

60e minuut.
Cerofolini rent richting de bal. Reynoso speelt de bal door. Felici met een sublieme pass. Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan schiet op doel. Tikkanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANDIA - Mao International 6:2

64e minuut.
Locatelli geeft de bal voor. Turcu is nu in balbezit. Turcu passt de bal in één keer door. Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan schiet op doel. Tikkanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
La Casella is nu in balbezit. La Casella passt de bal zonder na te denken. Cerofolini rent richting de bal. Cerofolini draait met de bal, schiet en ... Marnini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANDIA - Mao International 7:2

68e minuut.
Gervasi rent richting de bal. Cerofolini rent richting de bal. Reynoso is nu in balbezit. Cerofolini onderschept slim de pass. Cerofolini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cerofolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerofolini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BANDIA 33%, Mao International 67%.
FC BANDIA - Mao International 7:2