Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borgorosso Football Club Mao International
Borgo3largalto Tactiek 2 Vs 2
48% Balbezit 52%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 46.6
solid Schieten solid
average Passen adequate
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Reynoso met een sublieme pass. Kinderevičius is nu in balbezit. Kinderevičius geeft een hoge lob. Reynoso rent richting de bal. Reynoso speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Atachi is nu in balbezit. Atachi passt de bal in één keer door. Krüger is nu in balbezit. Krüger draait met de bal, schiet en ... Marnini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Beasley is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Mao International 1:0

7e minuut.
Preta geeft een lange en hoge pass. Quassolo probeert de bal aan de voet te houden. Naliato bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sanamyan draait met de bal, schiet en ... Dovizioso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borgorosso Football Club - Mao International 1:1

10e minuut.
Krüger probeert naar een medespeler te passen. Naliato rent richting de bal. Naliato probeert naar een medespeler te passen. Atachi is nu in balbezit. Atachi draait met de bal, schiet en ... Marnini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Mao International 2:1

14e minuut.
Beasley rent richting de bal. Beasley passt de bal in één keer door. Daar is Atachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atachi haalt uit met een fantastische trap. Marnini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Mao International 3:1

31e minuut.
Atachi is nu in balbezit. Atachi speelt de bal door. Krüger rent richting de bal. Krüger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Mao International 4:1

35e minuut.
Reynoso is nu in balbezit. Reynoso geeft een lange en hoge pass. Sanamyan rent richting de bal. Sanamyan draait met de bal, schiet en ... Dovizioso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Mao International 4:2

38e minuut.
Daar is Naliato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. La Rocca verovert de bal door een tackle van achteren. Tortillo speelt de bal door. Beasley bereikt de bal nog maar net als eerste. Beasley geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marnini trapt de bal weg van het doel. Sanamyan probeert de bal met de borst te controleren. Sanamyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Reynoso speelt de bal door. Daar is Marnini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüger draait met de bal, schiet en ... Marnini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Mao International 5:2

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Naliato de bal onder controle te krijgen. Atachi is nu in balbezit. Atachi passt de bal in één keer door. Krüger is nu in balbezit. Krüger draait met de bal, schiet en ... Marnini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgorosso Football Club 28%, Mao International 72%.
Borgorosso Football Club - Mao International 5:2

48e minuut.
Daar is Reynoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reynoso geeft de bal voor. Marnini kan de bal niet met de borst controleren. Krüger rent richting de bal. Krüger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Mao International 6:2

51e minuut.
Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Machelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Sanamyan de bal. Sanamyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Beasley probeert de bal met de borst te controleren. Beasley met een sublieme pass. Krüger is nu in balbezit. Krüger draait met de bal, schiet en ... Marnini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Mao International 7:2

55e minuut.
Klungelig pakt Naliato de bal. Sanamyan onderschept slim de pass. Alesci begaat een overtreding. Alesci krijgt een gele kaart. Sanamyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sanamyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Krüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Naliato kopt de bal weg. Sanamyan rent richting de bal. Sanamyan passt de bal in één keer door. Krüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Battiati kopt de bal weg. Tortillo probeert naar een medespeler te passen. Atachi rent richting de bal. Atachi draait met de bal, schiet en ... Marnini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Mao International 8:2

59e minuut.
Tortillo met een sublieme pass. Reynoso onderschept slim de pass. Krüger rent richting de bal. Krüger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Mao International 9:2

61e minuut.
Krüger is nu in balbezit. Marnini met een sublieme pass. Klungelig pakt Preta de bal. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan schiet op doel. Dovizioso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sanamyan rent richting de bal. Sanamyan schiet op doel. Dovizioso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Sanamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Quassolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan onderschept slim de pass. Sanamyan draait met de bal, schiet en ... Dovizioso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Mao International 9:3

68e minuut.
Sanamyan is nu in balbezit. Machelli is nu in balbezit. Sanamyan onderschept slim de pass. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Mao International 9:4

70e minuut.
Battiati speelt de bal door. Naliato rent richting de bal. Sanamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap. Dovizioso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Mao International 9:5

76e minuut.
Beasley bereikt de bal nog maar net als eerste. Beasley speelt de bal door. Krüger rent richting de bal. Krüger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Reynoso is nu in balbezit. Reynoso geeft een hoge lob. Sanamyan controleert de bal met de borst. Sanamyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Mao International 9:6

80e minuut.
Klungelig pakt Tortillo de bal. Tortillo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Atachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atachi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Atachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Atachi met een sublieme pass. Beasley met een sublieme pass. Krüger is nu in balbezit. Krüger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krüger rent richting de bal. Marnini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krüger rent richting de bal. Krüger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Mao International 10:6

86e minuut.
Atachi probeert naar een medespeler te passen. Beasley probeert naar een medespeler te passen. Krüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüger schiet op doel. Marnini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgorosso Football Club - Mao International 11:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgorosso Football Club 39%, Mao International 61%.
Borgorosso Football Club - Mao International 11:6