Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mao International Borgorosso Football Club
4-4-2 2.1 New Tactiek Borgo3largalto
67% Balbezit 33%
22% Spel op eigen helft 78%
42 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
71.3 gemiddelde waardering 36.9
outstanding Schieten good
outstanding Passen average
excellent Verdedigen average


1e minuut.
Klungelig pakt Quassolo de bal. Dzielski rent richting de bal. Dzielski geeft een hoge lob. Kiribatiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiribatiano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Borgorosso Football Club 1:0

5e minuut.
Alesci rent richting de bal. Pirk onderschept slim de pass. Pirk speelt de bal door. Klungelig pakt Kiribatiano de bal. Kiribatiano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Goitia Peña rent richting de bal. Goitia Peña probeert naar een medespeler te passen. Kiribatiano is nu in balbezit. Kiribatiano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Borgorosso Football Club 2:0

8e minuut.
Beasley is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dzielski met de inworp. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawężnik haalt uit met een fantastische trap. Dovizioso bokst de bal weg.

11e minuut.
Goitia Peña probeert naar een medespeler te passen. Pirk is nu in balbezit. Pirk passt de bal met de wreef. Kiribatiano rent richting de bal. Kiribatiano haalt uit met een fantastische trap. Dovizioso bokst de bal weg.

18e minuut.
Chełmicki met een sublieme pass. Pirk rent richting de bal. Klungelig pakt Pirk de bal. Pirk geeft een hoge lob. Krawężnik krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Szczerbaniuk speelt de bal door. Kruiver rent richting de bal. Kruiver passt de bal met de wreef. Kiribatiano rent richting de bal. Kiribatiano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Borgorosso Football Club 3:0

28e minuut.
Goitia Peña geeft een hoge lob. Krawężnik kopt de bal weg. Kiribatiano kan de bal niet met de borst controleren. Kiribatiano haalt uit met een fantastische trap. Dovizioso maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Dzielski met een sublieme pass. Krawężnik is nu in balbezit. Krawężnik schiet op doel. Dovizioso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Borgorosso Football Club 4:0

33e minuut.
Tortillo geeft een hoge lob. Szczerbaniuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Platteeuw rent richting de bal. Krüger onderschept slim de pass. Krüger haalt uit met een fantastische trap. Pedrun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Machelli rent richting de bal. Machelli geeft een lange en hoge pass. Pirk is nu in balbezit. Pirk schiet op doel. Dovizioso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Dovizioso trapt de bal weg. Naliato kopt de bal weg. Kiribatiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiribatiano haalt uit met een fantastische trap. Dovizioso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Borgorosso Football Club 5:0

38e minuut.
Battiati rent richting de bal. Battiati probeert naar een medespeler te passen. Naliato bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiribatiano onderschept slim de pass. Kiribatiano draait met de bal, schiet en ... Dovizioso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Borgorosso Football Club 6:0

41e minuut.
Kruiver verovert de bal door een tackle van achteren. Kruiver speelt de bal door. Pirk is nu in balbezit. Pirk geeft de bal voor. Krawężnik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Borgorosso Football Club 7:0

42e minuut.
Naliato rent richting de bal. Pirk onderschept slim de pass. Pirk passt de bal zonder na te denken. Kiribatiano rent richting de bal. Kiribatiano haalt uit met een fantastische trap. Dovizioso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Goitia Peña speelt de bal door. Pirk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirk probeert naar een medespeler te passen. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawężnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Borgorosso Football Club 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mao International 24%, Borgorosso Football Club 76%.
Mao International - Borgorosso Football Club 8:0

52e minuut.
Goitia Peña passt de bal in één keer door. Daar is Pirk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirk probeert naar een medespeler te passen. Kiribatiano rent richting de bal. Kiribatiano draait met de bal, schiet en ... Dovizioso bokst de bal weg. Krawężnik is nu in balbezit. Krawężnik haalt uit met een fantastische trap. Paal!

55e minuut.
Klungelig pakt Pirk de bal. Pirk probeert naar een medespeler te passen. Kiribatiano rent richting de bal. Kiribatiano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dovizioso met een harde bal richting middenveld. Goitia Peña kopt de bal weg. Kiribatiano rent richting de bal. Kiribatiano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krawężnik is nu in balbezit. Krawężnik haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Borgorosso Football Club 9:0

59e minuut.
Kiribatiano is nu in balbezit. Kiribatiano met een sublieme pass. Krawężnik rent richting de bal. Krawężnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Borgorosso Football Club 10:0

60e minuut.
Maric komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kruiver rent richting de bal. Kruiver met een sublieme pass. Daar is Kiribatiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiribatiano schiet op doel. Dovizioso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Borgorosso Football Club 11:0

64e minuut.
Tortillo geeft een hoge lob. Maric bereikt de bal nog maar net als eerste. Maric passt de bal zonder na te denken. Daar is Kiribatiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiribatiano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Goitia Peña passt de bal in één keer door. Pirk is nu in balbezit. Pirk geeft de bal voor. Maric rent richting de bal. Maric haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Borgorosso Football Club 12:0

67e minuut.
Quassolo speelt de bal door. Pirk is nu in balbezit. Pirk passt de bal in één keer door. Maric rent richting de bal. Maric haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Borgorosso Football Club 13:0

70e minuut.
Goitia Peña kopt de bal weg. Pirk kan de bal niet met de borst controleren. Pirk met een sublieme pass. Kiribatiano rent richting de bal. Kiribatiano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Borgorosso Football Club 14:0

74e minuut.
Preta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dzielski met de inworp. Kruiver controleert de bal met de borst. Kruiver geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dovizioso met een harde bal richting middenveld. Pirk rent richting de bal. Pirk probeert naar een medespeler te passen. Kiribatiano is nu in balbezit. Kiribatiano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Maric is nu in balbezit. Met opzet legt Preta zijn tegenspeler op de grond. Maric is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kruiver met een snel genomen vrije trap. Dzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzielski met een sublieme pass. Maric bereikt de bal nog maar net als eerste. Maric draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Goitia Peña kopt de bal weg. Pirk is nu in balbezit. Pirk met een sublieme pass. Maric is nu in balbezit. Maric draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Borgorosso Football Club 15:0

83e minuut.
Quassolo geeft een lange en hoge pass. Tortillo kopt de bal weg. Maric bereikt de bal nog maar net als eerste. Maric haalt uit met een fantastische trap. Dovizioso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Krüger controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Goitia Peña maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pirk kopt de bal weg. Kiribatiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiribatiano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Preta de bal. Dovizioso bokst de bal weg. Kiribatiano is nu in balbezit. Kiribatiano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kruiver probeert naar een medespeler te passen. Dzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzielski geeft een hoge lob. Kiribatiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiribatiano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mao International - Borgorosso Football Club 16:0

89e minuut.
Kruiver met een sublieme pass. Goitia Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia Peña passt de bal in één keer door. Pirk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirk haalt uit met een fantastische trap. Dovizioso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Kiribatiano rent richting de bal. Kiribatiano schiet op doel. Dovizioso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mao International 20%, Borgorosso Football Club 80%.
Mao International - Borgorosso Football Club 16:0