Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BANDIA Reconquista FFC
2 vs 2 Tactiek 2vs2
38% Balbezit 62%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 62
good Schieten outstanding
solid Passen excellent
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Turcu onderschept slim de pass. Turcu met een sublieme pass. Brendolini is nu in balbezit. Brendolini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Brendolini kan de bal niet met de borst controleren. Łeptuch onderschept slim de pass. Łeptuch met een sublieme pass. Mitrousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrousis schiet op doel. Tikkanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Mitrousis passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turcu met de inworp. Brendolini controleert de bal met de borst. Brendolini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gerets bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerets probeert naar een medespeler te passen. Brendolini is nu in balbezit. Brendolini haalt uit met een fantastische trap. Armelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANDIA - Reconquista FFC 1:0

18e minuut.
Joller passt de bal in één keer door. Rodić is nu in balbezit. Rodić probeert naar een medespeler te passen. Mitrousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrousis schiet op doel. Tikkanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mitrousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrousis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BANDIA - Reconquista FFC 1:1

20e minuut.
Mitrousis neemt de hoekschop. Łeptuch rent richting de bal. Łeptuch passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mitrousis de bal. Mitrousis draait met de bal, schiet en ... Tikkanen bokst de bal weg.

21e minuut.
Turcu geeft een lange en hoge pass. Gerets is nu in balbezit. Gerets passt de bal in één keer door. Brendolini rent richting de bal. Brendolini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Łeptuch verovert de bal door een tackle van achteren. Łeptuch probeert naar een medespeler te passen. Kolenda met een sublieme pass. Mitrousis rent richting de bal. Mitrousis draait met de bal, schiet en ... Tikkanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mitrousis is nu in balbezit. Mitrousis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANDIA - Reconquista FFC 1:2

24e minuut.
Turcu probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitrousis met een snelle inworp. Łeptuch kan de bal niet met de borst controleren. Łeptuch haalt uit met een fantastische trap. Tikkanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mitrousis rent richting de bal. Mitrousis haalt uit met een fantastische trap. Tikkanen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANDIA - Reconquista FFC 1:3

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turcu met een snelle inworp. Brendolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendolini haalt uit met een fantastische trap. Armelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANDIA - Reconquista FFC 2:3

28e minuut.
Mitrousis speelt de bal door. Łeptuch speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Turcu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Brendolini krijgt zijn hoofd ertegen. Armelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Klungelig pakt Panza de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitrousis met de inworp. Łeptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Łeptuch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Turcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Łeptuch verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrousis is nu in balbezit. Mitrousis schiet op doel. Tikkanen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mitrousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrousis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANDIA - Reconquista FFC 2:4

32e minuut.
Brendolini speelt de bal door. Turcu is nu in balbezit. Mitrousis verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrousis haalt uit met een fantastische trap. Tikkanen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANDIA - Reconquista FFC 2:5

40e minuut.
Klungelig pakt Turcu de bal. Łeptuch onderschept slim de pass. Mitrousis rent richting de bal. Mitrousis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANDIA - Reconquista FFC 2:6

42e minuut.
Turcu rent richting de bal. Łeptuch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turcu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Turcu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Brendolini springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BANDIA 49%, Reconquista FFC 51%.
FC BANDIA - Reconquista FFC 2:6

52e minuut.
Kolenda verovert de bal door een tackle van achteren. Kolenda probeert naar een medespeler te passen. Freitas met een sublieme pass. Mitrousis is nu in balbezit. Mitrousis schiet op doel. Tikkanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mitrousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrousis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANDIA - Reconquista FFC 2:7

57e minuut.
Brendolini probeert de bal aan de voet te houden. Łeptuch speelt de bal door. Salemme speelt de bal door. Špoljarić probeert naar een medespeler te passen. Hanoune speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Freitas met een sublieme pass. Mitrousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerets rent richting de bal. Mitrousis onderschept slim de pass. Mitrousis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Johannisbauer onderschept slim de pass. Johannisbauer geeft een lange en hoge pass. Brendolini kopt de bal weg. Brendolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BANDIA - Reconquista FFC 3:7

72e minuut.
Salemme met een sublieme pass. Špoljarić rent richting de bal. Špoljarić passt de bal zonder na te denken. Mitrousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrousis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Łeptuch onderschept slim de pass. Łeptuch passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Turcu neemt de hoekschop. Brendolini springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BANDIA 41%, Reconquista FFC 59%.
FC BANDIA - Reconquista FFC 3:7