Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reconquista FFC FC BANDIA
2vs2 Tactiek 2 vs 2
60% Balbezit 40%
50% Spel op eigen helft 50%
27 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.7 gemiddelde waardering 55
outstanding Schieten solid
excellent Passen very good
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Mitrousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Johannisbauer rent richting de bal. Mitrousis onderschept slim de pass. Mitrousis haalt uit met een fantastische trap. Tikkanen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - FC BANDIA 1:0

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brendolini met een snelle inworp. Turcu is nu in balbezit. Mitrousis verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrousis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mitrousis is nu in balbezit. Brendolini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brendolini krijgt een gele kaart. Mitrousis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mitrousis neemt de penalty, wat een uithaal! Tikkanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Brendolini bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitrousis met de inworp. Łeptuch probeert de bal met de borst te controleren. Łeptuch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Tikkanen met een harde bal richting middenveld. Łeptuch kopt de bal weg. Mitrousis rent richting de bal. Mitrousis draait met de bal, schiet en ... Tikkanen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Łeptuch onderschept slim de pass. Łeptuch geeft een lange en hoge pass. Mitrousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrousis haalt uit met een fantastische trap. Tikkanen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - FC BANDIA 2:0

16e minuut.
Rodić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Freitas de bal. Łeptuch rent richting de bal. Cerofolini onderschept slim de pass. Cerofolini schiet op doel. Armelli bokst de bal weg. Cerofolini rent richting de bal. Cerofolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - FC BANDIA 2:1

17e minuut.
Łeptuch met een sublieme pass. Lissandrin is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Turcu neemt de hoekschop. Cerofolini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reconquista FFC - FC BANDIA 2:2

20e minuut.
Mitrousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcu begaat een overtreding. Mitrousis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łeptuch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mitrousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrousis schiet op doel. Tikkanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - FC BANDIA 3:2

22e minuut.
Turcu met de inworp. Łeptuch met een sublieme pass. Mitrousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrousis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - FC BANDIA 4:2

26e minuut.
Łeptuch rent richting de bal. Turcu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mitrousis. Mitrousis krijgt een gele kaart. Turcu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Turcu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cerofolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerofolini draait met de bal, schiet en ... Armelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Turcu met een snelle inworp. Łeptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerofolini verovert de bal door een tackle van achteren. Cerofolini draait met de bal, schiet en ... Armelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - FC BANDIA 4:3

29e minuut.
Cerofolini draait met de bal, schiet en ... Armelli probeert naar een medespeler te passen. Turcu heeft problemen om de bal te vangen. Mitrousis is nu in balbezit. Mitrousis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Daar is Łeptuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turcu rent richting de bal. Łeptuch verovert de bal door een tackle van achteren. Łeptuch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - FC BANDIA 5:3

33e minuut.
Špoljarić heeft problemen om de bal te vangen. Špoljarić passt de bal in één keer door. Łeptuch rent richting de bal. Cerofolini verovert de bal door een tackle van achteren. Cerofolini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Špoljarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerofolini verovert de bal door een tackle van achteren. Cerofolini schiet op doel. Armelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Inworp. Turcu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cerofolini is nu in balbezit. Cerofolini schiet op doel. Armelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - FC BANDIA 5:4

38e minuut.
Lissandrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerofolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissandrin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lissandrin krijgt een gele kaart. Cerofolini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cerofolini legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reconquista FFC - FC BANDIA 5:5

40e minuut.
Turcu onderschept slim de pass. Turcu geeft de bal voor. Cerofolini kopt de bal weg. Mitrousis rent richting de bal. Mitrousis schiet op doel. Tikkanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Kolenda met een sublieme pass. Rodić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodić geeft een lange en hoge pass. Mitrousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrousis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Łeptuch rent richting de bal. Łeptuch probeert naar een medespeler te passen. Mitrousis is nu in balbezit. Mitrousis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - FC BANDIA 6:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reconquista FFC 48%, FC BANDIA 52%.
Reconquista FFC - FC BANDIA 6:5

47e minuut.
Tikkanen speelt de bal door. Klungelig pakt Gerets de bal. La Casella met een sublieme pass. Cerofolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerofolini haalt uit met een fantastische trap. Armelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Łeptuch is nu in balbezit. Łeptuch geeft een hoge lob. Mitrousis rent richting de bal. Mitrousis draait met de bal, schiet en ... Tikkanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Tikkanen speelt de bal door. Łeptuch kopt de bal weg. Daar is Mitrousis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitrousis draait met de bal, schiet en ... Tikkanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - FC BANDIA 7:5

52e minuut.
Mitrousis met de inworp. Łeptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Łeptuch passt de bal in één keer door. Cerofolini is nu in balbezit. Cerofolini schiet op doel. Armelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cerofolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerofolini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - FC BANDIA 7:6

56e minuut.
Biagiotti geeft een hoge lob. Turcu controleert de bal met de borst. Mitrousis rent richting de bal. Mitrousis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - FC BANDIA 8:6

59e minuut.
Turcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcu passt de bal met de wreef. Cerofolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerofolini haalt uit met een fantastische trap. Armelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - FC BANDIA 8:7

65e minuut.
Salemme rent richting de bal. Salemme geeft een hoge lob. Mitrousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrousis schiet op doel. Tikkanen probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Gerets geeft een lange en hoge pass. Cerofolini rent richting de bal. Cerofolini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turcu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łeptuch verovert de bal door een tackle van achteren. Cerofolini rent richting de bal. Cerofolini haalt uit met een fantastische trap. Armelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cerofolini rent richting de bal. Cerofolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reconquista FFC - FC BANDIA 8:8

74e minuut.
Hanoune rent richting de bal. Hanoune geeft een lange en hoge pass. Mitrousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrousis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - FC BANDIA 9:8

77e minuut.
Łeptuch passt de bal met de wreef. Turcu rent richting de bal. Mitrousis onderschept slim de pass. Mitrousis schiet op doel. Tikkanen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - FC BANDIA 10:8

82e minuut.
Łeptuch met een sublieme pass. Daar is Mitrousis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van La Casella. Mitrousis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łeptuch komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Łeptuch probeert naar een medespeler te passen. Joller rent richting de bal. Joller geeft de bal voor. Mitrousis is nu in balbezit. Mitrousis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Gerets geeft de bal voor. Łeptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerofolini verovert de bal door een tackle van achteren. Cerofolini draait met de bal, schiet en ... Armelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

88e minuut.
Turcu kan de bal niet met de borst controleren. Łeptuch is nu in balbezit. Turcu verovert de bal door een tackle van achteren. Turcu haalt uit met een fantastische trap. Armelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reconquista FFC - FC BANDIA 10:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reconquista FFC 51%, FC BANDIA 49%.
Reconquista FFC - FC BANDIA 10:9