Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-19 19:24
  • Competitiewedstrijd: Int. championship
  • Stadion: DF Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 6245
DF TEAM FC Merluchon
442 plat Tactiek 442 bofbof
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
50.5 gemiddelde waardering 49.2
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


17e minuut.
Viñuela speelt de bal door. Daar is Nydal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyetvai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gyetvai krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Nydal met de inworp. Bratianu is nu in balbezit. Bratianu passt de bal zonder na te denken. Tadej rent richting de bal. Tadej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DF TEAM - FC Merluchon 0:1

32e minuut.
Tylinski rent richting de bal. Tylinski geeft een hoge lob. Nydal probeert de bal aan de voet te houden. Gyetvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyetvai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Viñuela passt de bal met de wreef. Clichy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nydal. Nydal krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Klungelig pakt Clichy de bal. Clichy met een sublieme pass. Merello is nu in balbezit. Gyetvai rent richting de bal. Gyetvai haalt uit met een fantastische trap. Collins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
René heeft problemen om de bal te vangen. Gyetvai rent richting de bal. Gyetvai geeft een lange en hoge pass. Tylinski is nu in balbezit. Tylinski draait met de bal, schiet en ... Collins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Šumauskas kopt de bal weg. Daar is Andreu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andreu geeft de bal voor. Merello is nu in balbezit. Merello draait met de bal, schiet en ... Collins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DF TEAM 37%, FC Merluchon 63%.
DF TEAM - FC Merluchon 0:1

46e minuut.
Gohar komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Bratianu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tamacas de bal onder controle te krijgen. Tamacas geeft een lange en hoge pass. Šumauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šumauskas schiet op doel. Le Meur bokst de bal weg.

61e minuut.
Clichy heeft problemen om de bal te vangen. Clichy passt de bal met de wreef. Tamacas probeert naar een medespeler te passen. Gohar heeft problemen om de bal te vangen. Gohar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Konstantin heeft problemen om de bal te vangen. Tylinski geeft de bal voor. Merello maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Merello rent richting de bal. Merello schiet op doel. Collins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DF TEAM - FC Merluchon 1:1

65e minuut.
Nydal geeft een hoge lob. Angloma kan de bal niet met de borst controleren. Bratianu rent richting de bal. Bratianu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DF TEAM - FC Merluchon 1:2

66e minuut.
Cornett bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornett passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Clichy de bal. Bratianu rent richting de bal. Bratianu draait met de bal, schiet en ... Le Meur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Daar is Gohar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. René is nu in balbezit. René geeft een lange en hoge pass. Bratianu is nu in balbezit. Bratianu draait met de bal, schiet en ... Le Meur bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DF TEAM - FC Merluchon 1:3

82e minuut.
Tamacas is nu in balbezit. Tamacas passt de bal met de wreef. Tadej speelt de bal door. Šumauskas rent richting de bal. Šumauskas draait met de bal, schiet en ... Le Meur bokst de bal weg.

85e minuut.
Stafeckis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafeckis passt de bal zonder na te denken. Merello heeft problemen om de bal te vangen. Gohar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gohar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Clichy is nu in balbezit. Clichy passt de bal in één keer door. Stafeckis met een sublieme pass. Gohar rent richting de bal. Gohar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DF TEAM 38%, FC Merluchon 62%.
DF TEAM - FC Merluchon 1:3