Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Waverley Lions FC Chbens Squirrels
Blitz Tactiek LogMold3
47% Balbezit 53%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
35.6 gemiddelde waardering 58.3
adequate Schieten excellent
average Passen solid
average Verdedigen excellent


3e minuut.
Girault probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tysiąc rent richting de bal. Tysiąc probeert naar een medespeler te passen. Engels rent richting de bal. Engels schiet op doel. Dubois bokst de bal weg.

5e minuut.
geeft een hoge lob. Dietrich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Keller speelt de bal door. MacCune probeert de bal met de borst te controleren. MacCune haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Sardinha heeft problemen om de bal te vangen. Chiron bereikt de bal nog maar net als eerste. Sardinha onderschept slim de pass. MacCune verovert de bal door een tackle van achteren. MacCune draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Girault verovert de bal door een tackle van achteren. Girault geeft een hoge lob. MacCune bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCune draait met de bal, schiet en ... Puławski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Chbens Squirrels 0:1

18e minuut.
Christophe is nu in balbezit. Christophe passt de bal in één keer door. Vanucci speelt de bal door. Chiron rent richting de bal. Chiron schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
kopt de bal weg. Christophe rent richting de bal. Christophe passt de bal zonder na te denken. Chiron is nu in balbezit. Chiron draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Keller passt de bal in één keer door. Christophe probeert naar een medespeler te passen. Chiron bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Chbens Squirrels 0:2

29e minuut.
Klungelig pakt Dietrich de bal. Keller onderschept slim de pass. Keller geeft een hoge lob. Chiron springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Klungelig pakt Christophe de bal. Christophe speelt de bal door. MacCune is nu in balbezit. MacCune schiet op doel. Puławski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Chbens Squirrels 0:3

37e minuut.
Tysiąc is nu in balbezit. Tysiąc passt de bal zonder na te denken. Keller geeft een hoge lob. Chiron bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiron draait met de bal, schiet en ... Puławski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
kopt de bal weg. Casserly heeft problemen om de bal te vangen. MacCune is nu in balbezit. MacCune haalt uit met een fantastische trap. Puławski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Chbens Squirrels 0:4

45e minuut.
Christophe rent richting de bal. Christophe geeft de bal voor. MacCune rent richting de bal. MacCune haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Chbens Squirrels 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waverley Lions FC 81%, Chbens Squirrels 19%.
Waverley Lions FC - Chbens Squirrels 0:5

46e minuut.
Christophe probeert naar een medespeler te passen. MacCune is nu in balbezit. Engels maakt een afschuwelijke overtreding. Engels krijgt een gele kaart. MacCune is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Girault zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sardinha heeft problemen om de bal te vangen. Chiron bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiron haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Sardinha geeft een hoge lob. Girault kopt de bal weg. Klungelig pakt Główczyk de bal. Vanucci geeft een lange en hoge pass. MacCune krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Christophe geeft de bal voor. Chiron kopt de bal weg. bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCune verovert de bal door een tackle van achteren. MacCune draait met de bal, schiet en ... Puławski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Doeltrap. Ironside komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Christophe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christophe passt de bal met de wreef. MacCune is nu in balbezit. MacCune haalt uit met een fantastische trap. Puławski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Chbens Squirrels 0:6

62e minuut.
Christophe passt de bal met de wreef. Keller rent richting de bal. Casserly begaat een overtreding. Casserly krijgt een gele kaart.

66e minuut.
met een sublieme pass. Ironside rent richting de bal. Ironside passt de bal met de wreef. Chiron bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiron draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Chbens Squirrels 0:7

69e minuut.
Christophe passt de bal met de wreef. Keller is nu in balbezit. Keller passt de bal in één keer door. MacCune is nu in balbezit. MacCune haalt uit met een fantastische trap. Puławski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Ironside passt de bal met de wreef. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller met een sublieme pass. Christophe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christophe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Christophe passt de bal zonder na te denken. Casserly rent richting de bal. Keller onderschept slim de pass. Keller geeft de bal voor. Chiron springt en kopt de bal. Puławski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Keller is nu in balbezit. Keller speelt de bal door. Christophe probeert naar een medespeler te passen. MacCune rent richting de bal. MacCune haalt uit met een fantastische trap. Puławski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Klungelig pakt Casserly de bal. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller passt de bal in één keer door. Christophe rent richting de bal. Christophe draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Puławski trapt de bal weg. Ironside met een sublieme pass. MacCune rent richting de bal. MacCune geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waverley Lions FC 73%, Chbens Squirrels 27%.
Waverley Lions FC - Chbens Squirrels 0:7