Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Merluchon Chbens Squirrels
442 bofbof Tactiek LogMold3
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 8
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
15 Buitenspel 4
60.1 gemiddelde waardering 56.3
very good Schieten excellent
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


14e minuut.
Ristović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristović geeft een lange en hoge pass. Lebas is nu in balbezit. Lebas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - Chbens Squirrels 1:0

17e minuut.
Viñuela passt de bal met de wreef. Lebas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaillard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gaillard krijgt een gele kaart. Lebas raakt geblesseerd tijdens het duel. Viñuela zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bratianu is nu in balbezit. Bratianu draait met de bal, schiet en ... Dubois bokst de bal weg.

19e minuut.
Vernet geeft de bal voor. Christophe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará onderschept slim de pass. MacCune rent richting de bal. MacCune draait met de bal, schiet en ... Collins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Nydal verovert de bal door een tackle van achteren. Nydal geeft een hoge lob. Tadej is nu in balbezit. Tadej haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Keller rent richting de bal. Keller geeft een hoge lob. Daar is Ristović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiron rent richting de bal. Chiron schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Chiron stond buitenspel. Ristović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bratianu is nu in balbezit. Bratianu haalt uit met een fantastische trap. Dubois probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - Chbens Squirrels 2:0

36e minuut.
Vanucci passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Chiron stond buitenspel. Ciubuc maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bratianu is nu in balbezit. Bratianu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Keller passt de bal met de wreef. Fulgenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Viñuela. Fulgenzi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fulgenzi kan niet meer verder spelen. Ironside komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Merluchon 45%, Chbens Squirrels 55%.
FC Merluchon - Chbens Squirrels 2:0

52e minuut.
Keller passt de bal in één keer door. Klungelig pakt MacCune de bal. Christophe is nu in balbezit. Christophe geeft de bal voor. Chiron krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Viñuela raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Duprat komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Ţirtea passt de bal in één keer door. Lebas heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ironside. Ironside krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Ceará onderschept slim de pass. Christophe rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Christophe zal de hoekschop nemen. MacCune springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Gaillard de bal. Lebas rent richting de bal. Bratianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratianu draait met de bal, schiet en ... Dubois werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller passt de bal met de wreef. Christophe met een sublieme pass. MacCune is nu in balbezit. MacCune draait met de bal, schiet en ... Collins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Tadej rent richting de bal. Ironside verovert de bal door een tackle van achteren. Ironside probeert naar een medespeler te passen. Nydal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nydal geeft een lange en hoge pass. Dubois kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Merluchon 57%, Chbens Squirrels 43%.
FC Merluchon - Chbens Squirrels 2:0