Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Waverley Lions FC DF TEAM
Blitz Tactiek DEF 5
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 47.1
average Schieten formidable
adequate Passen good
average Verdedigen good


3e minuut.
Gyetvai is nu in balbezit. Rădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădoiu met een sublieme pass. Daar is Merello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merello draait met de bal, schiet en ... Beočanin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Daar is Picotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyetvai rent richting de bal. Rădoiu is nu in balbezit. Merello bereikt de bal nog maar net als eerste. Merello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Doeltrap. Beočanin trapt de bal weg van het doel. Bušić kopt de bal weg. Gyetvai rent richting de bal. Gyetvai haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - DF TEAM 0:1

21e minuut.
Bušić passt de bal met de wreef. Rădoiu met een sublieme pass. Gyetvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyetvai haalt uit met een fantastische trap. Beočanin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - DF TEAM 0:2

23e minuut.
Angloma met de inworp. Petković speelt de bal door. Gyetvai rent richting de bal. Gyetvai haalt uit met een fantastische trap. Picotto probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Angloma is nu in balbezit. Angloma passt de bal met de wreef. Merello is nu in balbezit. Merello draait met de bal, schiet en ... Beočanin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - DF TEAM 0:3

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Friend de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rădoiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gyetvai geeft een hoge lob. Merello springt en kopt de bal. Beočanin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - DF TEAM 0:4

35e minuut.
Kuliberta met de inworp. Angloma rent richting de bal. Angloma passt de bal zonder na te denken. Merello is nu in balbezit. Merello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - DF TEAM 0:5

37e minuut.
Daar is Tylinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylinski geeft een hoge lob. Gyetvai is nu in balbezit. Gyetvai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Picotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyetvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Petković maakt een afschuwelijke overtreding. Petković is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Gyetvai raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tylinski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gyetvai maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - DF TEAM 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waverley Lions FC 74%, DF TEAM 26%.
Waverley Lions FC - DF TEAM 0:6

46e minuut.
Rădoiu passt de bal zonder na te denken. Bušić rent richting de bal. Rădoiu met een sublieme pass. Merello bereikt de bal nog maar net als eerste. Merello schiet op doel. Beočanin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Bušić geeft de bal voor. Beočanin speelt de bal door. Tylinski kopt de bal weg. Gyetvai rent richting de bal. Gyetvai geeft een hoge lob. Beočanin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Rădoiu speelt de bal door. Merello is nu in balbezit. Gyetvai rent richting de bal. Gyetvai draait met de bal, schiet en ... Beočanin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Andreu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Keka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Angloma. Keka moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Keka kan niet meer verder spelen. Engels komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Merello rent richting de bal. Ure verovert de bal door een tackle van achteren. Ure geeft de bal voor. Merello is nu in balbezit. Merello schiet op doel. Beočanin bokst de bal weg.

87e minuut.
Rădoiu speelt de bal door. Gyetvai rent richting de bal. Merello rent richting de bal. Merello schiet op doel. Beočanin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - DF TEAM 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waverley Lions FC 68%, DF TEAM 32%.
Waverley Lions FC - DF TEAM 0:7