Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:23
  • Competitiewedstrijd: Int. championship
  • Stadion: DF Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4204
DF TEAM Waverley Lions FC
442 plat Tactiek Blitz
55% Balbezit 45%
20% Spel op eigen helft 80%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.4 gemiddelde waardering 35.5
excellent Schieten average
good Passen adequate
good Verdedigen average


8e minuut.
Klungelig pakt Angloma de bal. Siemens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bušić onderschept slim de pass. Merello rent richting de bal. Merello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ure heeft problemen om de bal te vangen. Merello bereikt de bal nog maar net als eerste. Merello draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Asprogerakas de bal onder controle te krijgen. Puławski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DF TEAM - Waverley Lions FC 1:0

19e minuut.
Merello is nu in balbezit. Asprogerakas verovert de bal door een tackle van achteren. Ure is nu in balbezit. Hana Shehhi onderschept slim de pass. Hana Shehhi schiet op doel. Puławski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Puławski met een sublieme pass. Angloma kopt de bal weg. Siemens heeft problemen om de bal te vangen. Merello bereikt de bal nog maar net als eerste. Merello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Angloma passt de bal met de wreef. Hana Shehhi rent richting de bal. Hana Shehhi geeft een lange en hoge pass. Merello is nu in balbezit. Merello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DF TEAM - Waverley Lions FC 2:0

24e minuut.
Paczkowski rent richting de bal. Angloma onderschept slim de pass. Angloma speelt de bal door. Daar is Merello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DF TEAM - Waverley Lions FC 3:0

27e minuut.
Klungelig pakt Dietrich de bal. Dietrich speelt de bal door. Andreu rent richting de bal. Mooney verovert de bal door een tackle van achteren. Mooney schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Le Meur met een harde bal richting middenveld. Hana Shehhi kopt de bal weg. Merello bereikt de bal nog maar net als eerste. Merello schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DF TEAM - Waverley Lions FC 4:0

34e minuut.
Siemens rent richting de bal. Siemens passt de bal in één keer door. Hana Shehhi rent richting de bal. Hana Shehhi geeft een hoge lob. Merello krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
DF TEAM - Waverley Lions FC 5:0

36e minuut.
Główczyk onderschept slim de pass. Główczyk geeft een lange en hoge pass. Ure probeert de bal met de borst te controleren. Merello is nu in balbezit. Merello draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Klungelig pakt Hana Shehhi de bal. Ure rent richting de bal. Merello bereikt de bal nog maar net als eerste. Merello haalt uit met een fantastische trap. Puławski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DF TEAM - Waverley Lions FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DF TEAM 25%, Waverley Lions FC 75%.
DF TEAM - Waverley Lions FC 6:0

56e minuut.
Bušić passt de bal zonder na te denken. Asprogerakas is nu in balbezit. Hana Shehhi onderschept slim de pass. Hana Shehhi draait met de bal, schiet en ... Puławski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DF TEAM - Waverley Lions FC 7:0

58e minuut.
Clichy met een sublieme pass. Cornett rent richting de bal. Cornett passt de bal zonder na te denken. Merello rent richting de bal. Merello haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Merello bereikt de bal nog maar net als eerste. Merello passt de bal zonder na te denken. Hana Shehhi rent richting de bal. Hana Shehhi draait met de bal, schiet en ... Puławski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DF TEAM - Waverley Lions FC 8:0

70e minuut.
Paczkowski rent richting de bal. Andreu verovert de bal door een tackle van achteren. Andreu geeft een hoge lob. Hana Shehhi rent richting de bal. Hana Shehhi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Fierbânţeanu passt de bal met de wreef. Cornett speelt de bal door. Hana Shehhi rent richting de bal. Merello bereikt de bal nog maar net als eerste. Merello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Fierbânţeanu rent richting de bal. Fierbânţeanu passt de bal zonder na te denken. Merello is nu in balbezit. Merello schiet op doel. Puławski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DF TEAM - Waverley Lions FC 9:0

77e minuut.
Hana Shehhi is nu in balbezit. Hana Shehhi passt de bal met de wreef. Tylinski rent richting de bal. Tylinski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DF TEAM - Waverley Lions FC 10:0

79e minuut.
Wiedźmin passt de bal in één keer door. Merello is nu in balbezit. Angloma probeert naar een medespeler te passen. Hana Shehhi rent richting de bal. Hana Shehhi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Tylinski geeft een lange en hoge pass. Bušić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Merello is nu in balbezit. Merello schiet op doel. Puławski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DF TEAM - Waverley Lions FC 11:0

83e minuut.
Andreu is nu in balbezit. Andreu geeft een hoge lob. Clichy kopt de bal weg. Merello is nu in balbezit. Merello schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Fierbânţeanu probeert de bal met de borst te controleren. Clichy rent richting de bal. Clichy met een sublieme pass. Merello bereikt de bal nog maar net als eerste. Merello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Angloma passt de bal zonder na te denken. Bušić rent richting de bal. Bušić passt de bal met de wreef. Merello rent richting de bal. Merello schiet op doel. Puławski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DF TEAM 15%, Waverley Lions FC 85%.
DF TEAM - Waverley Lions FC 11:0