Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DF TEAM Chbens Squirrels
DEF 5 Tactiek LogMold3
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 12
47.5 gemiddelde waardering 56.8
goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Keller geeft de bal voor. Chiron kopt de bal weg. Christophe bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCune bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCune haalt uit met een fantastische trap. Le Meur bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DF TEAM - Chbens Squirrels 0:1

5e minuut.
Vernet kopt de bal weg. Keller rent richting de bal. Keller geeft een hoge lob. MacCune is nu in balbezit. MacCune draait met de bal, schiet en ... Le Meur bokst de bal weg.

7e minuut.
Mihăilescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Keller de bal. Merello is nu in balbezit. Stafeckis rent richting de bal. Stafeckis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Tamacas passt de bal in één keer door. Tylinski heeft problemen om de bal te vangen. MacCune bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCune haalt uit met een fantastische trap. Le Meur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DF TEAM - Chbens Squirrels 0:2

13e minuut.
Christophe verovert de bal door een tackle van achteren. Wiedźmin onderschept slim de pass. Wiedźmin geeft een lange en hoge pass. Mihăilescu rent richting de bal. Mihăilescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Girault geeft de bal voor. Chiron rent richting de bal. Chiron geeft de bal voor. MacCune is nu in balbezit. MacCune schiet op doel. Le Meur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Girault is nu in balbezit. Stafeckis verovert de bal door een tackle van achteren. Stafeckis speelt de bal door. Merello is nu in balbezit. Merello schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DF TEAM 48%, Chbens Squirrels 52%.
DF TEAM - Chbens Squirrels 0:2

51e minuut.
Inworp. Ironside komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Fulgenzi geeft een hoge lob. Vanucci rent richting de bal. Vanucci geeft een lange en hoge pass. MacCune bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCune geeft een lange en hoge pass. Le Meur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Fulgenzi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Földi komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Mihăilescu rent richting de bal. Ironside verovert de bal door een tackle van achteren. Ironside geeft de bal voor. MacCune is nu in balbezit. MacCune haalt uit met een fantastische trap. Le Meur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
DF TEAM - Chbens Squirrels 0:3

73e minuut.
Földi is nu in balbezit. Stafeckis verovert de bal door een tackle van achteren. Stafeckis geeft de bal voor. Mihăilescu is nu in balbezit. Mihăilescu draait met de bal, schiet en ... Dubois verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Merello rent richting de bal. Merello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DF TEAM - Chbens Squirrels 1:3

80e minuut.
Vanucci geeft een hoge lob. Tylinski verovert de bal door een tackle van achteren. MacCune rent richting de bal. MacCune schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DF TEAM - Chbens Squirrels 1:4

88e minuut.
Daar is Bušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacCune rent richting de bal. MacCune geeft de bal voor. Chiron bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiron draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DF TEAM 49%, Chbens Squirrels 51%.
DF TEAM - Chbens Squirrels 1:4