Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chbens Squirrels DF TEAM
LogMold3 Tactiek 442 plat
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 48.3
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Andreu passt de bal zonder na te denken. Bušić rent richting de bal. Bušić geeft een hoge lob. Merello bereikt de bal nog maar net als eerste. Merello draait met de bal, schiet en ... Dubois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Keller verovert de bal door een tackle van achteren. Keller probeert naar een medespeler te passen. MacCune bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCune schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chbens Squirrels - DF TEAM 1:0

24e minuut.
Keller verovert de bal door een tackle van achteren. Keller geeft een lange en hoge pass. Christophe heeft problemen om de bal te vangen. MacCune rent richting de bal. MacCune haalt uit met een fantastische trap. Le Meur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Hana Shehhi met een sublieme pass. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller probeert naar een medespeler te passen. Christophe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christophe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Andreu speelt de bal door. Girault is nu in balbezit. Andreu onderschept slim de pass. Vanucci onderschept slim de pass. Vanucci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Hana Shehhi passt de bal in één keer door. Merello rent richting de bal. Girault tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Girault krijgt een gele kaart. Merello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Clichy komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Keller passt de bal zonder na te denken. Merello is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaillard. Gaillard krijgt een gele kaart. Merello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bušić wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Rambert geeft een hoge lob. Inworp. Christophe met een snelle inworp. MacCune rent richting de bal. MacCune schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Keller is nu in balbezit. Keller geeft een hoge lob. Chiron kopt de bal weg. MacCune bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCune draait met de bal, schiet en ... Le Meur bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chbens Squirrels 42%, DF TEAM 58%.
Chbens Squirrels - DF TEAM 1:0

48e minuut.
Girault met een sublieme pass. Angloma rent richting de bal. Keller onderschept slim de pass. Keller geeft een lange en hoge pass. Chiron springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Inworp. Ironside komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Hana Shehhi passt de bal in één keer door. Angloma is nu in balbezit. Keller schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Keller moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Keller schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

64e minuut.
Bušić met een sublieme pass. Angloma is nu in balbezit. Maille is nu in balbezit. Angloma verovert de bal door een tackle van achteren. Angloma geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vanucci probeert naar een medespeler te passen. Merello bereikt de bal nog maar net als eerste. Merello schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Angloma controleert de bal met de borst. MacCune bereikt de bal nog maar net als eerste. Christophe rent richting de bal. Christophe schiet op doel. Clichy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Le Meur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Buitenspel voor MacCune. Goede buitenspelval van de verdediging. Rambert neemt vlug de vrije trap. Gaillard rent richting de bal. Merello onderschept slim de pass. Merello schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Merello bereikt de bal nog maar net als eerste. Merello schiet op doel. Dubois verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Wiedźmin geeft de bal voor. Hana Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Shehhi speelt de bal door. Merello rent richting de bal. Merello haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chbens Squirrels - DF TEAM 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chbens Squirrels 54%, DF TEAM 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chbens Squirrels - DF TEAM 1:1