Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Merluchon Waverley Lions FC
442 bofbof Tactiek Blitz
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 35.1
solid Schieten average
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Daar is Petković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petković passt de bal met de wreef. Viñuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Viñuela geeft de bal voor. Romagnoli kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Kuliberta is nu in balbezit. Kuliberta passt de bal in één keer door. Paczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczkowski haalt uit met een fantastische trap. Lebas probeert de bal aan de voet te houden. Collins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Ţirtea rent richting de bal. Ţirtea geeft de bal voor. Romagnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Romagnoli schiet op doel. Beočanin probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kennedy kopt de bal weg. Nydal geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bratianu de bal. Bratianu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - Waverley Lions FC 1:0

19e minuut.
Ţirtea met een snelle inworp. Viñuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Viñuela passt de bal met de wreef. Tadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadej schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuliberta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ţirtea rent richting de bal. Kennedy onderschept slim de pass. Kennedy geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Nydal geeft een hoge lob. Picotto rent richting de bal. Bratianu onderschept slim de pass. Bratianu haalt uit met een fantastische trap. Beočanin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - Waverley Lions FC 2:0

35e minuut.
Viñuela is nu in balbezit. Viñuela passt de bal zonder na te denken. Nydal speelt de bal door. Daar is Bratianu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bratianu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Friend geeft een lange en hoge pass. Nydal geeft een lange en hoge pass. Bratianu is nu in balbezit. Bratianu heeft problemen om de bal te vangen. Bratianu haalt uit met een fantastische trap. Beočanin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Merluchon 37%, Waverley Lions FC 63%.
FC Merluchon - Waverley Lions FC 2:0

48e minuut.
Ţirtea is nu in balbezit. Ţirtea met een sublieme pass. Romagnoli rent richting de bal. Romagnoli schiet op doel. Beočanin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bratianu is nu in balbezit. Bratianu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - Waverley Lions FC 3:0

53e minuut.
Ristović geeft een hoge lob. Picotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratianu onderschept slim de pass. Bratianu haalt uit met een fantastische trap. Beočanin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Lebas onderschept slim de pass. Lebas geeft een hoge lob. Romagnoli is nu in balbezit. Romagnoli schiet op doel. Beočanin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - Waverley Lions FC 4:0

68e minuut.
Paczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Lebas onderschept slim de pass. Lebas met een sublieme pass. Bratianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratianu draait met de bal, schiet en ... Beočanin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Merluchon - Waverley Lions FC 5:0

71e minuut.
Picotto kopt de bal weg. Daar is Kende, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tadej speelt de bal door. Romagnoli rent richting de bal. Romagnoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Eron kopt de bal weg. Tadej rent richting de bal. Tadej passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bratianu de bal. Bratianu schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Merluchon 38%, Waverley Lions FC 62%.
FC Merluchon - Waverley Lions FC 5:0