Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Waverley Lions FC FC Merluchon
Blitz Tactiek 442 bofbof
48% Balbezit 52%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
35.5 gemiddelde waardering 52
matig Schieten goed
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


6e minuut.
Tadej is nu in balbezit. Tadej geeft een hoge lob. Daar is Ure, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bratianu rent richting de bal. Bratianu schiet op doel. Beočanin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - FC Merluchon 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Paczkowski de bal. Paczkowski met een sublieme pass. Fierbânţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratianu verovert de bal door een tackle van achteren. Bratianu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Nydal kopt de bal weg. Tadej is nu in balbezit. Siemens maakt een afschuwelijke overtreding. Siemens krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Bratianu geeft de bal voor. Ilev rent richting de bal. Doye onderschept slim de pass. Doye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - FC Merluchon 0:2

36e minuut.
Siemens geeft een lange en hoge pass. Lebas is nu in balbezit. Lebas geeft een lange en hoge pass. Bratianu rent richting de bal. Bratianu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Beočanin trapt de bal weg van het doel. Viñuela is nu in balbezit. Viñuela passt de bal in één keer door. Bratianu is nu in balbezit. Bratianu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Inworp. Nydal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bratianu is nu in balbezit. Bratianu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - FC Merluchon 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waverley Lions FC 76%, FC Merluchon 24%.
Waverley Lions FC - FC Merluchon 0:3

48e minuut.
Daar is Keka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viñuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Viñuela speelt de bal door. Bratianu is nu in balbezit. Bratianu schiet op doel. Beočanin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Lebas geeft een lange en hoge pass. Doye controleert de bal met de borst. Asprogerakas begaat een overtreding. Asprogerakas krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Tadej speelt de bal door. Ţirtea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţirtea geeft een lange en hoge pass. Bratianu is nu in balbezit. Bratianu schiet op doel. Beočanin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Asprogerakas rent richting de bal. Doye verovert de bal door een tackle van achteren. Doye draait met de bal, schiet en ... Beočanin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - FC Merluchon 0:4

69e minuut.
Asprogerakas onderschept slim de pass. Beočanin met een sublieme pass. Ţirtea geeft een lange en hoge pass. Bratianu rent richting de bal. Bratianu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Klungelig pakt Główczyk de bal. Ţirtea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţirtea geeft de bal voor. Doye rent richting de bal. Doye haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Asprogerakas onderschept slim de pass. Asprogerakas met een sublieme pass. Klungelig pakt Siemens de bal. Tadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadej schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ţirtea met de inworp. Doye rent richting de bal. Doye draait met de bal, schiet en ... Bratianu is nu in balbezit. Bratianu schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Lebas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebas geeft een lange en hoge pass. Doye rent richting de bal. Doye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - FC Merluchon 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waverley Lions FC 67%, FC Merluchon 33%.
Waverley Lions FC - FC Merluchon 0:5