Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Portinho FC Stolperfuß 2010
her23adefpen Tactiek 433
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
21 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 47.3
solid Schieten good
very good Passen solid
good Verdedigen very good


4e minuut.
Florea passt de bal in één keer door. Babel rent richting de bal. Babel passt de bal in één keer door. Brenninger bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenninger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - FC Stolperfuß 2010 1:0

9e minuut.
Pantilimon kopt de bal weg. Torres Sanz rent richting de bal. Torres Sanz probeert naar een medespeler te passen. Miranda is nu in balbezit. Miranda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kucklick met een snelle inworp. Formoso is nu in balbezit. Formoso geeft een hoge lob. Florea rent richting de bal. Florea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - FC Stolperfuß 2010 2:0

26e minuut.
Kılıçarslan speelt de bal door. Torres Sanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Sanz passt de bal zonder na te denken. Labbadia bereikt de bal nog maar net als eerste. Labbadia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
František speelt de bal door. Torres Sanz is nu in balbezit. Torres Sanz passt de bal met de wreef. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Babel met een snelle inworp. Brenninger speelt de bal door. Florea bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea draait met de bal, schiet en ... Gorszkow maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - FC Stolperfuß 2010 3:0

33e minuut.
Formoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Formoso passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Prata de bal. Florea bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Berčík kopt de bal weg. Klungelig pakt František de bal. Florea rent richting de bal. Florea schiet op doel. Berčík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Kucklick kopt de bal weg. Florea is nu in balbezit. Brenninger probeert naar een medespeler te passen. Formoso rent richting de bal. Formoso draait met de bal, schiet en ... Gorszkow probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Babel geeft een lange en hoge pass. Brenninger rent richting de bal. Brenninger geeft de bal voor. Florea rent richting de bal. Florea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Portinho 45%, FC Stolperfuß 2010 55%.
FC Portinho - FC Stolperfuß 2010 3:0

47e minuut.
Kucklick passt de bal in één keer door. Formoso heeft problemen om de bal te vangen. Formoso probeert naar een medespeler te passen. Brenninger is nu in balbezit. Brenninger schiet op doel. Gorszkow probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gorszkow speelt de bal door. Kucklick kopt de bal weg. Daar is Florea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Prata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kucklick bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucklick passt de bal zonder na te denken. Florea bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Kılıçarslan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Labbadia de bal. Miranda rent richting de bal. Miranda draait met de bal, schiet en ... Shoitymov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Babel is nu in balbezit. Babel met een sublieme pass. Florea bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - FC Stolperfuß 2010 4:0

70e minuut.
Babel rent richting de bal. Babel passt de bal zonder na te denken. Florea bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea haalt uit met een fantastische trap. Prata probeert de bal aan de voet te houden. Gorszkow verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - FC Stolperfuß 2010 5:0

73e minuut.
Babel met een snelle inworp. Kucklick is nu in balbezit. Kucklick geeft de bal voor. Florea rent richting de bal. Florea schiet op doel. Gorszkow kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Brenninger passt de bal zonder na te denken. Babel geeft een hoge lob. Florea bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea schiet op doel. Gorszkow maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portinho - FC Stolperfuß 2010 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Portinho 39%, FC Stolperfuß 2010 61%.
FC Portinho - FC Stolperfuß 2010 6:0