Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:23
  • Competitiewedstrijd: F.C.P.Cup
  • Stadion: Kickers-Platz
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6837
Stuttgarter Kickers MA Cest Caesar
4-3-3 Tactiek some_new_3
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.6 gemiddelde waardering 40.5
adequate Schieten solid
good Passen adequate
solid Verdedigen average


12e minuut.
Bu rent richting de bal. Chocimierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chocimierski geeft een lange en hoge pass. Gołyga is nu in balbezit. Gołyga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Antimo onderschept slim de pass. Antimo geeft de bal voor. Nööjd kan de bal niet met de borst controleren. Fenu is nu in balbezit. Fenu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sold onderschept slim de pass. Zagórny geeft een lange en hoge pass. Gołyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołyga haalt uit met een fantastische trap. Bitang probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - MA Cest Caesar 0:1

22e minuut.
Nuha probeert naar een medespeler te passen. Seijas kan de bal niet met de borst controleren. Nööjd bereikt de bal nog maar net als eerste. Nööjd schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stuttgarter Kickers - MA Cest Caesar 1:1

24e minuut.
Mitka met de inworp. Chocimierski rent richting de bal. Chocimierski geeft een lange en hoge pass. Gołyga rent richting de bal. Gołyga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Vulpeşean passt de bal in één keer door. Fenu rent richting de bal. Wadas begaat een overtreding. Fenu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

34e minuut.
Mitka met een sublieme pass. Rothenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothenbach geeft de bal voor. Gołyga rent richting de bal. Gołyga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - MA Cest Caesar 1:2

36e minuut.
Haughton speelt de bal door. Antimo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Velicu. Velicu krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Aspholm passt de bal met de wreef. Fenu heeft problemen om de bal te vangen. Nuha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenu verovert de bal door een tackle van achteren. Fenu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Haughton met een sublieme pass. Fenu is nu in balbezit. Fenu passt de bal zonder na te denken. Nööjd rent richting de bal. Nööjd draait met de bal, schiet en ... Calandrello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stuttgarter Kickers - MA Cest Caesar 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stuttgarter Kickers 52%, MA Cest Caesar 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stuttgarter Kickers - MA Cest Caesar 2:2

50e minuut.
Chocimierski kopt de bal weg. Soriano is nu in balbezit. Gołyga verovert de bal door een tackle van achteren. Gołyga draait met de bal, schiet en ... Bitang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - MA Cest Caesar 2:3

52e minuut.
Antimo passt de bal in één keer door. Aspholm is nu in balbezit. Aspholm passt de bal in één keer door. Nööjd rent richting de bal. Nööjd schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Seijas is nu in balbezit. Seijas geeft de bal voor. Gołyga rent richting de bal. Gołyga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - MA Cest Caesar 2:4

59e minuut.
Aspholm is nu in balbezit. Antimo rent richting de bal. Antimo passt de bal met de wreef. Nööjd is nu in balbezit. Nööjd haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Nööjd bereikt de bal nog maar net als eerste. Nööjd geeft een lange en hoge pass. Aspholm kopt de bal weg. Fenu rent richting de bal. Fenu draait met de bal, schiet en ... Calandrello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nööjd rent richting de bal. Nööjd draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - MA Cest Caesar 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stuttgarter Kickers 36%, MA Cest Caesar 64%.
Stuttgarter Kickers - MA Cest Caesar 3:4