Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diamantes Locos Manchester City
FUTSAL7 Tactiek sinlesiones
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 56.4
formidable Schieten good
good Passen solid
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Karatzoglou probeert naar een medespeler te passen. Tax rent richting de bal. Tax met een sublieme pass. Juhárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhárik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Aso Ferrer met een sublieme pass. Tabac rent richting de bal. Juhárik onderschept slim de pass. Juhárik haalt uit met een fantastische trap. Boduch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - Manchester City 1:0

10e minuut.
Aşkın kopt de bal weg. Klungelig pakt Ingrao de bal. Ingrao passt de bal met de wreef. Juhárik controleert de bal met de borst. Juhárik draait met de bal, schiet en ... Boduch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Aşkın met de inworp. Ingrao probeert naar een medespeler te passen. Aso Ferrer is nu in balbezit. Juhárik is nu in balbezit. Juhárik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Paoloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoloni passt de bal zonder na te denken. Stramowski met een sublieme pass. Juhárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhárik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tabac met een sublieme pass. Ingrao is nu in balbezit. Garaba onderschept slim de pass. Juhárik is nu in balbezit. Juhárik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pintácsi is nu in balbezit. Pintácsi passt de bal zonder na te denken. Tabac heeft problemen om de bal te vangen. Juhárik onderschept slim de pass. Juhárik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - Manchester City 2:0

38e minuut.
Ghiţulescu geeft een hoge lob. Juhárik kopt de bal weg. Stramowski rent richting de bal. Juhárik rent richting de bal. Juhárik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamantes Locos 46%, Manchester City 54%.
Diamantes Locos - Manchester City 2:0

47e minuut.
Paoloni speelt de bal door. Karatzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatzoglou geeft een hoge lob. Juhárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhárik draait met de bal, schiet en ... Boduch bokst de bal weg.

58e minuut.
Inworp. Ingrao met een snelle inworp. Aşkın met een sublieme pass. Ingrao is nu in balbezit. Ingrao schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Tabac rent richting de bal. Juhárik onderschept slim de pass. Stramowski is nu in balbezit. Juhárik rent richting de bal. Juhárik haalt uit met een fantastische trap. Boduch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Aşkın verovert de bal door een tackle van achteren. Garaba onderschept slim de pass. Tabac verovert de bal door een tackle van achteren. Juhárik verovert de bal door een tackle van achteren. Juhárik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Tabac onderschept slim de pass. Tabac speelt de bal door. Brokamp speelt de bal door. Klimek probeert naar een medespeler te passen. Aytemiz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Aso Ferrer speelt de bal door. Pintácsi rent richting de bal. Pintácsi passt de bal zonder na te denken. Juhárik probeert de bal met de borst te controleren. Juhárik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamantes Locos 38%, Manchester City 62%.
Diamantes Locos - Manchester City 2:0