Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.B.C. CAN BOYS Aguardientosos FC
atómico Tactiek BLUE
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 7
58.3 gemiddelde waardering 49.9
formidable Schieten good
solid Passen good
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Watanabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Watanabe passt de bal zonder na te denken. Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă is nu in balbezit. Pungă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Amat geeft een hoge lob. Escudero is nu in balbezit. Onnis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Escudero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bermúdez legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Cominges bokst de bal weg.

13e minuut.
Bermúdez heeft problemen om de bal te vangen. Yaranga speelt de bal door. Escudero is nu in balbezit. Escudero haalt uit met een fantastische trap. Cominges maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - Aguardientosos FC 0:1

27e minuut.
Peterson geeft een hoge lob. Pungă rent richting de bal. Pungă passt de bal met de wreef. Ahumada rent richting de bal. Ahumada haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Hopp geeft een lange en hoge pass. Ahumada is nu in balbezit. Daar is Ahumada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahumada schiet op doel. Dupain maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.B.C. CAN BOYS - Aguardientosos FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.B.C. CAN BOYS 52%, Aguardientosos FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.B.C. CAN BOYS - Aguardientosos FC 1:1

51e minuut.
Alvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarez geeft de bal voor. Ahumada kopt de bal weg. Ibrus heeft problemen om de bal te vangen. Ibrus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Watanabe probeert naar een medespeler te passen. Pungă is nu in balbezit. Spurna legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Spurna krijgt een gele kaart. Pungă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ahumada neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - Aguardientosos FC 2:1

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koródy met een snelle inworp. Watanabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Watanabe geeft een hoge lob. Ahumada springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Alegría speelt de bal door. Herrera is nu in balbezit. Ahumada onderschept slim de pass. Ahumada haalt uit met een fantastische trap. Dupain probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - Aguardientosos FC 3:1

73e minuut.
Alvarez rent richting de bal. Alvarez geeft de bal voor. Pungă rent richting de bal. Pungă haalt uit met een fantastische trap. Dupain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - Aguardientosos FC 4:1

77e minuut.
Watanabe geeft een lange en hoge pass. Ahumada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Graña is nu in balbezit. Graña schiet op doel. Ahumada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Artemov onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Graña neemt de hoekschop. Ahumada krijgt zijn hoofd ertegen. Krzyśków verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Koródy onderschept slim de pass. Watanabe rent richting de bal. Watanabe passt de bal met de wreef. Daar is Ahumada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahumada haalt uit met een fantastische trap. Dupain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Spurna met een sublieme pass. Amat is nu in balbezit. Amat passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yaranga de bal. Ahumada probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Yaranga is nu in balbezit. Yaranga passt de bal met de wreef. Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - Aguardientosos FC 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.B.C. CAN BOYS 32%, Aguardientosos FC 68%.
F.B.C. CAN BOYS - Aguardientosos FC 5:1