Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UNAC F.C. Sporting Cristal -- Peru
ACERO Tactiek New CTT 1.2
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
44.7 gemiddelde waardering 46.6
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Bobadilla met een sublieme pass. Oleksy bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleksy passt de bal met de wreef. Zúńiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zúńiga haalt uit met een fantastische trap. Barrantes bokst de bal weg.

5e minuut.
Daar is Rojas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zúńiga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferrari. Zúńiga raakt geblesseerd tijdens het duel. Redondo komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Rojas probeert naar een medespeler te passen. Pern is nu in balbezit. Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez geeft een lange en hoge pass. Mariátegui maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mejía met een sublieme pass. Butilă rent richting de bal. Zúńiga begaat een overtreding. Zúńiga krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Oleksy passt de bal zonder na te denken. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez passt de bal in één keer door. Zúńiga is nu in balbezit. Zúńiga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ramírez geeft de bal voor. Klungelig pakt Florani de bal. Mariátegui is nu in balbezit. Mariátegui haalt uit met een fantastische trap. Barrantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Sporting Cristal -- Peru 0:1

35e minuut.
Jáuregui heeft problemen om de bal te vangen. Jáuregui geeft de bal voor. Florani is nu in balbezit. Mariátegui verovert de bal door een tackle van achteren. Mariátegui draait met de bal, schiet en ... Barrantes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez speelt de bal door. Ostrý is nu in balbezit. Jáuregui onderschept slim de pass. Jáuregui geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Salas is nu in balbezit. Pern onderschept slim de pass. Pern geeft een hoge lob. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNAC F.C. 67%, Sporting Cristal -- Peru 33%.
UNAC F.C. - Sporting Cristal -- Peru 0:1

46e minuut.
Carrillo komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Sangronis onderschept slim de pass. Redondo is nu in balbezit. Carrillo speelt de bal door. Sangronis rent richting de bal. Sangronis schiet op doel. Ackerlin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez geeft de bal voor. Mariátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariátegui haalt uit met een fantastische trap. Barrantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Sporting Cristal -- Peru 0:2

61e minuut.
Mariátegui kopt de bal weg. Navarro rent richting de bal. Ostrý schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ostrý krijgt een gele kaart. Navarro raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Navarro kan niet meer verder spelen. Balarezo komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ferrari onderschept slim de pass. Ferrari probeert naar een medespeler te passen. Rojas is nu in balbezit. Mariátegui verovert de bal door een tackle van achteren. Mariátegui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Salas kopt de bal weg. Jáuregui probeert de bal aan de voet te houden. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis schiet op doel. Ackerlin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Sporting Cristal -- Peru 1:2

78e minuut.
Balarezo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Redondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chenggui is nu in balbezit. Mariátegui onderschept slim de pass. Mariátegui haalt uit met een fantastische trap. Barrantes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Ostrý geeft een hoge lob. Sangronis probeert de bal met de borst te controleren. Zúńiga is nu in balbezit. Valdez onderschept slim de pass. Valdez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Balarezo passt de bal zonder na te denken. Mejía is nu in balbezit. Mejía geeft de bal voor. Zúńiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zúńiga draait met de bal, schiet en ... Barrantes bokst de bal weg.

89e minuut.
Butilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Zúńiga onderschept slim de pass. Zúńiga speelt de bal door. Mariátegui rent richting de bal. Mariátegui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNAC F.C. 58%, Sporting Cristal -- Peru 42%.
UNAC F.C. - Sporting Cristal -- Peru 1:2