Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Cristal -- Peru UNAC F.C.
New CCU_td_1.1 Tactiek ACERO
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.3 gemiddelde waardering 62.6
solide Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


5e minuut.
Cervantes kopt de bal weg. Roldán is nu in balbezit. Roldán passt de bal zonder na te denken. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Monge rent richting de bal. Monge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - UNAC F.C. 0:1

7e minuut.
Zúńiga rent richting de bal. Chop tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zúńiga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carrillo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mariátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariátegui schiet op doel. Mulanovich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Roldán is nu in balbezit. Cervantes is nu in balbezit. Cervantes passt de bal zonder na te denken. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma schiet op doel. Ackerlin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mejía heeft problemen om de bal te vangen. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma haalt uit met een fantastische trap. Ackerlin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Redondo is nu in balbezit. Cervantes verovert de bal door een tackle van achteren. Cervantes speelt de bal door. Roldán rent richting de bal. Roldán geeft een lange en hoge pass. Ackerlin bokst de bal weg.

33e minuut.
Cervantes rent richting de bal. Cervantes geeft een hoge lob. Mejía heeft problemen om de bal te vangen. Roldán rent richting de bal. Roldán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Chop verovert de bal door een tackle van achteren. Chop passt de bal zonder na te denken. Roldán is nu in balbezit. Roldán passt de bal zonder na te denken. Monge geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Cristal -- Peru 76%, UNAC F.C. 24%.
Sporting Cristal -- Peru - UNAC F.C. 0:1

46e minuut.
Domuś komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Mejía is nu in balbezit. Mejía geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monge met een snelle inworp. Roldán geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado met een sublieme pass. Navarro rent richting de bal. Monge verovert de bal door een tackle van achteren. Monge speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Palma is nu in balbezit. Palma draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

57e minuut.
Cervantes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Redondo. Cervantes raakt geblesseerd tijdens het duel. Cervantes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Palma rent richting de bal. Palma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma schiet op doel. Ackerlin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Roldán geeft de bal voor. Klungelig pakt Mejía de bal. Palma rent richting de bal. Palma draait met de bal, schiet en ... Ackerlin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - UNAC F.C. 0:2

70e minuut.
Monge bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado geeft een lange en hoge pass. Cervantes rent richting de bal. Cervantes draait met de bal, schiet en ... Ackerlin bokst de bal weg.

72e minuut.
Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo probeert naar een medespeler te passen. Mariátegui rent richting de bal. Mariátegui draait met de bal, schiet en ... Mulanovich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - UNAC F.C. 1:2

74e minuut.
Chop met een sublieme pass. Roldán rent richting de bal. Roldán passt de bal zonder na te denken. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma haalt uit met een fantastische trap. Ackerlin bokst de bal weg. Cervantes speelt de bal door. Palma rent richting de bal. Palma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - UNAC F.C. 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Cristal -- Peru 74%, UNAC F.C. 26%.
Sporting Cristal -- Peru - UNAC F.C. 1:3