Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Cristal -- Peru F.B.C. CAN BOYS
New CCU_td_1.1 Tactiek atómico
58% Balbezit 42%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 8
64.5 gemiddelde waardering 58.7
excellent Schieten very good
excellent Passen solid
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Bobadilla onderschept slim de pass. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Koródy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Koródy krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Peterson is nu in balbezit. Peterson passt de bal in één keer door. Zúńiga is nu in balbezit. Zúńiga schiet op doel. Cominges werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - F.B.C. CAN BOYS 1:0

16e minuut.
Watanabe probeert naar een medespeler te passen. Daar is Graña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Graña met een sublieme pass. Ibrus is nu in balbezit. Ibrus schiet op doel. Santapakka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Peterson is nu in balbezit. Peterson passt de bal zonder na te denken. Watanabe speelt de bal door. Ahumada is nu in balbezit. Ahumada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Cristal -- Peru 46%, F.B.C. CAN BOYS 54%.
Sporting Cristal -- Peru - F.B.C. CAN BOYS 1:0

46e minuut.
Domuś komt het veld opgelopen. Di Pietro komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Koródy probeert naar een medespeler te passen. Alvarez rent richting de bal. Alvarez geeft de bal voor. Domuś is nu in balbezit. Domuś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Watanabe speelt de bal door. Graña is nu in balbezit. Graña geeft een lange en hoge pass. Di Pietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pietro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Acevedo onderschept slim de pass. Acevedo geeft een lange en hoge pass. Domuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Domuś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Cristal -- Peru - F.B.C. CAN BOYS 2:0

71e minuut.
Ahumada rent richting de bal. Maldonado is nu in balbezit. Ahumada onderschept slim de pass. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă schiet op doel. Santapakka bokst de bal weg.

78e minuut.
Ghica is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grnčarov geeft de bal voor. Di Pietro maakt een snoekduik en kopt de bal. Cominges probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Grnčarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grnčarov passt de bal met de wreef. Bazán geeft een hoge lob. Domuś is nu in balbezit. Domuś draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Grnčarov speelt de bal door. Ghica rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koródy. Koródy krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Cristal -- Peru 39%, F.B.C. CAN BOYS 61%.
Sporting Cristal -- Peru - F.B.C. CAN BOYS 2:0