Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.B.C. CAN BOYS Sporting Cristal -- Peru
Vianquis Tactiek New CCU_td_1.1
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
30 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
63.6 gemiddelde waardering 47.6
formidable Schieten very good
solid Passen average
very good Verdedigen good


6e minuut.
Mariátegui onderschept slim de pass. Onnis verovert de bal door een tackle van achteren. Hopp geeft de bal voor. del Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. del Bosque draait met de bal, schiet en ... Ackerlin bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ruotsi kopt de bal weg. Salas rent richting de bal. Ahumada onderschept slim de pass. Ahumada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - Sporting Cristal -- Peru 1:0

22e minuut.
Zúńiga is nu in balbezit. Hopp verovert de bal door een tackle van achteren. Hopp geeft de bal voor. del Bosque is nu in balbezit. del Bosque schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - Sporting Cristal -- Peru 2:0

27e minuut.
Klungelig pakt Navarro de bal. Graña rent richting de bal. Graña geeft een lange en hoge pass. Ahumada krijgt zijn hoofd ertegen. Ackerlin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - Sporting Cristal -- Peru 3:0

28e minuut.
Mariátegui probeert naar een medespeler te passen. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. del Bosque onderschept slim de pass. Ruotsi rent richting de bal. Ruotsi haalt uit met een fantastische trap. Ackerlin bokst de bal weg.

30e minuut.
Hopp is nu in balbezit. Hopp geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Valdez de bal onder controle te krijgen. Ahumada is nu in balbezit. Ahumada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Buitenspel voor Zúńiga. Goede buitenspelval van de verdediging. Peterson neemt vlug de vrije trap. del Bosque is nu in balbezit. del Bosque schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - Sporting Cristal -- Peru 4:0

41e minuut.
Ruotsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruotsi passt de bal zonder na te denken. Jáuregui rent richting de bal. Ahumada onderschept slim de pass. Ahumada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Hopp speelt de bal door. Rubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubin passt de bal in één keer door. Ruotsi rent richting de bal. Ruotsi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.B.C. CAN BOYS 26%, Sporting Cristal -- Peru 74%.
F.B.C. CAN BOYS - Sporting Cristal -- Peru 4:0

46e minuut.
Domuś komt het veld opgelopen. Di Pietro komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Onnis rent richting de bal. Rubin is nu in balbezit. Rubin geeft een hoge lob. Ahumada rent richting de bal. Ahumada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Xudatov neemt de hoekschop. Ahumada springt en kopt de bal. Ackerlin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Ruotsi kopt de bal weg. Navarro probeert naar een medespeler te passen. Domuś is nu in balbezit. Di Pietro rent richting de bal. Di Pietro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Navarro heeft problemen om de bal te vangen. Domuś bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hopp. Domuś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Carrillo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Domuś maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - Sporting Cristal -- Peru 4:1

60e minuut.
Hopp rent richting de bal. Domuś verovert de bal door een tackle van achteren. Domuś passt de bal zonder na te denken. Di Pietro rent richting de bal. Di Pietro haalt uit met een fantastische trap. Rico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cominges komt het veld opgelopen.

66e minuut.
del Bosque kopt de bal weg. Klungelig pakt Salas de bal. Ahumada is nu in balbezit. Ahumada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - Sporting Cristal -- Peru 5:1

67e minuut.
Cominges trapt de bal weg. Ruotsi kopt de bal weg. del Bosque rent richting de bal. del Bosque haalt uit met een fantastische trap. Ackerlin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - Sporting Cristal -- Peru 6:1

68e minuut.
Ahumada passt de bal zonder na te denken. Daar is Ruotsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruotsi onderschept slim de pass. Ruotsi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Jáuregui onderschept slim de pass. Jáuregui geeft een lange en hoge pass. Onnis controleert de bal met de borst. Di Pietro rent richting de bal. Di Pietro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro passt de bal zonder na te denken. Ahumada is nu in balbezit. Ahumada draait met de bal, schiet en ... Ackerlin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - Sporting Cristal -- Peru 7:1

78e minuut.
Rubin speelt de bal door. Peterson rent richting de bal. Peterson passt de bal met de wreef. Di Pietro is nu in balbezit. Di Pietro haalt uit met een fantastische trap. Cominges bokst de bal weg.

86e minuut.
Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada geeft de bal voor. Navarro kan de bal niet met de borst controleren. del Bosque is nu in balbezit. del Bosque draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Peterson probeert de bal met de borst te controleren. Peterson passt de bal in één keer door. Jáuregui is nu in balbezit. del Bosque onderschept slim de pass. del Bosque haalt uit met een fantastische trap. Ackerlin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - Sporting Cristal -- Peru 8:1

90e minuut.
Mejía kopt de bal weg. Graña heeft problemen om de bal te vangen. Graña geeft een lange en hoge pass. del Bosque rent richting de bal. del Bosque draait met de bal, schiet en ... Ackerlin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. del Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. del Bosque schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.B.C. CAN BOYS 39%, Sporting Cristal -- Peru 61%.
F.B.C. CAN BOYS - Sporting Cristal -- Peru 8:1