Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UNAC F.C. Aguardientosos FC
ACERO Tactiek BLUE
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
60.7 gemiddelde waardering 48.2
zeer goed Schieten goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


11e minuut.
Krzyśków verovert de bal door een tackle van achteren. Krzyśków speelt de bal door. Spurna rent richting de bal. Roldán onderschept slim de pass. Roldán schiet op doel. Dupain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Krzyśków geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valdez met de inworp. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma haalt uit met een fantastische trap. Dupain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Inworp. Valdez met een snelle inworp. Roldán is nu in balbezit. Roldán draait met de bal, schiet en ... Spurna probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Valdez neemt de hoekschop. Palma maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Carillo passt de bal in één keer door. Escudero is nu in balbezit. Escudero passt de bal zonder na te denken. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
Amat rent richting de bal. Amat geeft een lange en hoge pass. Bucătaru probeert de bal aan de voet te houden. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero draait met de bal, schiet en ... Mulanovich bokst de bal weg.

27e minuut.
Roldán geeft een lange en hoge pass. Artemov verovert de bal door een tackle van achteren. Palma is nu in balbezit. Palma schiet op doel. Dupain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Aguardientosos FC 1:0

28e minuut.
Krzyśków passt de bal in één keer door. Herrera heeft problemen om de bal te vangen. Palma is nu in balbezit. Palma schiet op doel. Dupain probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Aguardientosos FC 2:0

32e minuut.
Cervantes geeft een lange en hoge pass. Palma kopt de bal weg. Krzyśków heeft problemen om de bal te vangen. Valdez rent richting de bal. Valdez passt de bal in één keer door. Dupain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Carillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carillo passt de bal in één keer door. Amat is nu in balbezit. Amat geeft een hoge lob. Escudero krijgt zijn hoofd ertegen. Mulanovich bokst de bal weg. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. Mulanovich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Aguardientosos FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNAC F.C. 54%, Aguardientosos FC 46%.
UNAC F.C. - Aguardientosos FC 2:1

57e minuut.
Alegría met de inworp. Carillo rent richting de bal. El Masry rent richting de bal. El Masry geeft een hoge lob. Carillo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Escudero is nu in balbezit. Escudero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Chop bereikt de bal nog maar net als eerste. Chop probeert naar een medespeler te passen. Butilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Amat onderschept slim de pass. Amat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Butilă geeft een hoge lob. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Valdez neemt de hoekschop. Siow krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Aguardientosos FC 3:1

70e minuut.
Siow met een snelle inworp. Roldán is nu in balbezit. Roldán passt de bal zonder na te denken. Siow geeft een lange en hoge pass. Palma springt en kopt de bal. Dupain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valdez is nu in balbezit. Valdez haalt uit met een fantastische trap. Dupain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alegría zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roldán speelt de bal door. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma draait met de bal, schiet en ... Dupain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valdez rent richting de bal. Valdez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UNAC F.C. - Aguardientosos FC 4:1

77e minuut.
Inworp. Valdez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palma rent richting de bal. Palma geeft de bal voor. Siow geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldán met een sublieme pass. Daar is Palma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palma draait met de bal, schiet en ... Dupain maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Alegría probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Siow de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spurna. Spurna krijgt een gele kaart. Siow is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cervantes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Palma maakt een snoekduik en kopt de bal. Dupain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNAC F.C. 44%, Aguardientosos FC 56%.
UNAC F.C. - Aguardientosos FC 4:1