Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aguardientosos FC UNAC F.C.
BLUE Tactiek ACERO
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
48.8 gemiddelde waardering 42.1
goed Schieten redelijk
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


34e minuut.
Carrario kan de bal niet met de borst controleren. Chenggui is nu in balbezit. Chenggui passt de bal zonder na te denken. Carrario geeft een lange en hoge pass. Escudero krijgt zijn hoofd ertegen. Barrantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Escudero passt de bal in één keer door. Amat probeert de bal met de borst te controleren. Rojas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krzyśków zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Barrantes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bermúdez de bal. Carrario is nu in balbezit. Carrario schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguardientosos FC - UNAC F.C. 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguardientosos FC 29%, UNAC F.C. 71%.
Aguardientosos FC - UNAC F.C. 1:0

48e minuut.
Alegría is nu in balbezit. Ferrari begaat een overtreding. Alegría raakt geblesseerd tijdens het duel. Alegría zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero schiet op doel. Barrantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguardientosos FC - UNAC F.C. 2:0

51e minuut.
Amat verovert de bal door een tackle van achteren. Amat passt de bal zonder na te denken. Carrario probeert naar een medespeler te passen. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero schiet op doel. Barrantes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Artemov onderschept slim de pass. Artemov geeft de bal voor. Escudero rent richting de bal. Escudero haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguardientosos FC - UNAC F.C. 3:0

62e minuut.
Daar is Artemov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdez onderschept slim de pass. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. Dupain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguardientosos FC - UNAC F.C. 3:1

76e minuut.
Villarán is nu in balbezit. Villarán geeft de bal voor. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis schiet op doel. Dupain probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguardientosos FC - UNAC F.C. 3:2

80e minuut.
Artemov geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Escudero. Goede buitenspelval van de verdediging. Florani neemt vlug de vrije trap. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Butilă verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Amat neemt de hoekschop. Carrario is nu in balbezit. Carrario draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Alegría probeert naar een medespeler te passen. Carrario bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrario passt de bal zonder na te denken. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguardientosos FC 28%, UNAC F.C. 72%.
Aguardientosos FC - UNAC F.C. 3:2